Panda Cloud Antivirus Pro – licenta GRATUITA

Panda Cloud Antivirus este un produs cu o protectie buna ce are doua versiuni: una Gratuita si una Pro (cu bani).

Fata de versiunea Gratuita, cea Pro ofera Analiza Comportamentala a proceselor, Suport Tehnic, Actualizari Automate, Vaccinare Automata a stick-urilor USB si nu are reclame.

In mod normal costa 29.95$, dar acum o puteti avea Gratuit timp de 6 luni printr-o promotie speciala ceva mai veche, dar inca functionala.

Iata lista caracteristicilor

 • Blocarea aplicatiilor pe baza comportamentului considerat suspect al acestora folosind o tehnologie care nu necesita definitii. Compatibil cu versiunile x32 si x64 ale sistemulelor de operare.
 • Analiza comportamentala a aplicatiilor (numai pentru versiunea PRO) – care identifica fisierele/ programele cu caracter malitios blocandu-le .
 • Configuratie avansata permite utilzatorului sa activeze/dezactiveze anumite module , sa administreze exceptiile, setarile Recycle Bin-ului etc.

Panda cloud pro gratuit


 • Protejarea propriilor procese si configurari – care nu permite altor aplicatii sa ii acceseze  fisierele si procesele cu scopul de a le modifica/sterge/opri.
 • Rescanarea fisierelor ce au fost detectate inainte dar nu au fost sterse/dezinfectate, pentru a avertiza utilizatorul cu privire la infectiile inca prezente in sistem.
 • Actualizarea automata (Numai pentru versiunea PRO) – versiunile noi ale motoarelor de scanare, noile caracteristici vor fi actualizate automat.
 • Capacitatea de a rula impreuna cu un alt Antivirus/Antispyware – daca versiunea anterioara interfera cu alte produse de securitate,  incepand cu versiunea 1.1 se poate alatura oricarui alt program de securitate
 • “Vaccinarea” USB-urilor (numai pentru versiunea PRO) – vaccinarea imediata a noilor drivere USB conectate la sistemul respectiv
 • Optiunea de scanare completa a sistemului – a fost adaugata si o optiune de scanare completa a PC-ului
 • Mai multe optiuni pentru restaurarea fisierelor neutralizate – se ofera metode avansate si multiple pentru restaurarea fisierelor din carantina facand posibila recuperarea manuala sau automata, setari ale exceptiilor etc.
 • Recunoasterea fisierelor sistemului de operare evitand astfel posibilele alarme false produse de noul modul de analiza comportamentala

Pentru a obtine Panda Cloud Antivirus Pro in mod GRATUIT accesati site-ul de mai jos:
https://www.facebook.com/cloudantivirus


Apasati butonul “Like” si veti primi 6 luni licenta GRATUITA

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “Panda Cloud Antivirus Pro – licenta GRATUITA”

 1. zame77

  Domnule Radu stiti cumva daca intra in conflict cu Avira Premium Security Suite ? Il pot instala alaturi de acesta sau este recomandat sa-l instalez singur in calculator ?

 2. stefan

  zame77, suferi de paranoia? 🙂

 3. Victor

  Nu sunt paranoic,am intrebat pentru ca am auzit pe altii,si eu nu sunt priceput ! Nu este rau sa pui intrebari, mai rau este sa repeti greselile altora !

 4. smn

  Eu vad ca se poate ..

  Capacitatea de a rula impreuna cu un alt Antivirus/Antispyware – daca versiunea anterioara interfera cu alte produse de securitate, incepand cu versiunea 1.1 se poate alatura oricarui alt program de securitate

Leave a Reply