BitDefender Internet Security 2011 – 3 luni licenta GRATUITA

Puteti avea BitDefender Internet Security 2011 absolut GRATUIT timp de 3 luni printr-o promotie ceva mai veche, dar inca functionala.

bitdefender 2011 gratuit 930 de zile


Noua generatie BitDefender are o interfata inovatoare care permite utilizatorilor sa isi personalizeze configuratia in functie de nevoile si nivelul lor de cunostinte in utilizarea calculatorului. In plus, caracteristicile introduse in produsele BitDefender 2011 pentru optimizarea performantei ajuta utilizatorii sa isi securizeze calculatorul, fara incetinirea altor aplicatii si procese.

Produsele BitDefender 2011 sunt usor de utilizat si ofera clientilor informatii utile pentru a raspunde nevoilor acestora privind securitatea online, incluzand tutoriale despre instalare, o biblioteca cu videoclipuri explicative despre caracteristicile si configurarea produsului, precum si suport tehnic gratuit 24/7.

“Securitatea informatica nu se refera doar la indepartarea amenintarilor informatice, ci reprezinta o serie de alegeri bine administrate ce pun in balanta nevoile utilizatorilor si realitatile universului digital. In contextul actual, raspandirea internetului a condus la utilizarea calculatorului in domenii precum jocurile online, e-learningul, grupurile de lucru, lansand astfel o noua era in securitatea personala”, a declarat Vincent Hwang, BitDefender Global Director, Product Delivery. „Generatia BitDefender 2011 este raspunsul la aceasta schimbare importanta in peisajul securitatii si asigura protectie superioara impotriva atacurilor online, oferind in acelasi timp imbunatatiri majore in performanta sistemului si posibilitatea personalizarii setarilor astfel incat sa corespunda cerintelor si stilului personal al clientilor”.


Alte imbunatatiri in generatia de produse BitDefender 2011:

Protectie

 • Detectie imbunatatita– Fiecare produs BitDefender utilizeaza tehnologii proactive si detectie pe mai multe niveluri pentru a prinde si elimina ultimele amenintari informatice inainte de a infecta sistemul.
 • QuickScan– Includerea tehnologiei QuickScan inseamna detectie mai buna si timpi de raspuns superiori pentru cele mai riscante si frecvente activitati pe calculator.
 • Search Advisor– Gama 2011 avertizeaza asupra paginilor web, afisate in lista de rezultate ale motoarelor de cautare, care pot raspandi programe spyware sau continutmalitios, link-urile fiind verificate in timp real in serverul online BitDefender.

Viteza

 • Smart Scan– Scanarea optimizata omite fisierele sigure oferind o viteza superioara, dar si un consum redus de resurse. Totodata, previne incetinirea calculatorului prin ajustarea setarilor produsului in functie de resursele disponibile ale sistemului.
 • Modul de Joc si Laptop– Aceste moduri de functionare ofera o experienta sigura si fara intreruperi in timpul rularii, prelungesc durata de viata a bateriei, reduc incarcarea sistemului si intreruperile prin diferite mesaje din produs in timpul activitatilor favorite.

Personalizare

 • Design adaptabil– Noua interfata face ca procesul de instalare sa fie foarte simplu si permite utilizatorilor sa aleaga intre modurile de vizualizare Novice, Intermediar sau Expert, in functie de propriul nivel de cunostinte.
 • Legaturi rapide– Toate produsele BitDefender 2011 permit utilizatorilor cu cerinte specifice, precum parintii sau pasionatii de jocuri sa isi creeze in interfata comenzi rapide catre functiile cele mai frecvent utilizate.
 • Sfaturi utile– Produsele BitDefender includ o serie de sugestii si alerte relevante pentru utilizatori, in functie de activitatea acestora.

Pentru a obtine licenta gratuita pe 3 luni de zile accesati link-ul urmator (pagina Facebook a BitDefender World):
https://www.softmall.eu/produs-906-bitdefender_internet_security_3_luni_gratuit.html
Apasati butonul “Descarca” si veti beneficia de promotie, dupa completarea unui formular.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

11 responses to “BitDefender Internet Security 2011 – 3 luni licenta GRATUITA”

 1. zame77

  Domnule Radu va rog sa ma scuzati ,dar am o problema si nu stiu ce sa mai fac ! Stiu ca nu este locul potrivit insa va rog frumos ,daca aveti timp, ajutati-ma.Problema mea este la yahoo messenger ! Cand vreau sa sun pe cineva, Yahoo Messenger se inchide, si-mi apare o fereastra de la Windows care spune ca Yahoo Messenger a suferit o eroare,dupa care se inchide de tot Yahoo Messenger.Am incercat Yahoo Messenger 8,9,10 atat pe Windows XP SP 2, Windows XP SP3,Windows 7 Entreprise. Aceeasi problema.Mentionez ca am folosit aceleasi programe,aceleasi drivere, si pana acum, si nu am avut aceasta problema.Va aduc la cunostinta ca am schimbat antivirusii,si degeaba.Hardul la formatat mereu .Am incercat tot ce stiu si degeaba. Va rog frumos daca doriti,ajutati-ma pentru ca il folosesc,si pentru ca cei cu care comunic nu stiu sa foloseasca alt program ! Va multumesc pentru rabdare ! Va rog !

 2. Radu

  Salut Radu! Alt Radu are din nou nevoie de parerea ta!
  Problema sta cam asa: am downloadat de pe site-ul oficial, programul GameCam – https://www.gamecamportal.com/
  Dupa instalare(ma rog, in timpul instalarii, cand se pune .exe-ul), Bitdefenderul (Internet Security 2011, tot asa un trial care acusi expira, apropo Multumesc pentru acest topic, voi prelugi subscriptia Bitdef) detecteaza virusul: gen:heur.codenox.1 . Am incercat si versiunea GameCam Xpress, aceeasi chestie. E virus pe bune sau nu? Am vazut ca pe VirusTotal il detecteaza si alti antivirusi; eu stiu persoane care folosesc acest program pentru a inregistra ‘ce fac’ in jocuri si nu sunt probleme, dar nici nu vreau chiar sa risc. Nu gasesc nicio informatie calumea pe vreun forum totusi, desi am incercat nenumarate variante pe google gen “gen:heur.codenox.1 gamecam virus”/”gen:heur.codenox.1 gamecam”/”bitdefender gamecam (virus)” etc etc etc.

  Vreo idee?

 3. Gigi

  https://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=2cb192c10d2becf6d09d26a8aaeeddaa91f387606c43d982af44b2bcda37cc5f-1306086026

  Doar F-Secure (care foloseste si motor BitDefender) il mai detecteaza; posibil o alerta falsa. Actualizeaza BitDefender si vezi cum reactioneaza.

 4. Cossad

  Dupa ce se descarca kit-ul, cat timp este valabil ?
  De cand incepe “numaratoarea inversa”?

  1. Softmall

   Licenta pentru BitDefender Internet Security 2011 este valabila trei luni, iar numaratoare inversa incepe din momentul instalarii licentei pe sistemul dvs.

 5. sv

  Pentru ca imi place situl…tin sa te informez cu o oferta…72 zile kaspersky 2011 si pe engleza pe care il poti reactiva din nou dupa terminarea zilelor …….am reusit sa il instalez complet … https://www.raymond.cc/blog/ ….daca mai e ceva poti sa imi dai mail si iti zic cum am facut……

 6. sv

  Ea a patra…se numeste…Download and Activate Kaspersky Security Suite CBE 11….si cand il activezi da 72 zile licenta…

 7. sv

  Iti dau si screen sa vezi….;)…

Leave a Reply