GENESYS Distributie este de acum partener Panda Security

genesys pandaGENESYS Distributie, una dintre cele mai importante firme de profil de pe piata de IT din Romania, anunta semnarea contractului de parteneriat cu compania Panda Security. Noul parteneriat completeaza portofoliul de produse si solutii de securitate oferite de GENESYS Distributie cu noi tehnologii de securizarea continutului.

In contextul in care securitatea informatiei si confidentialitatea datelor devin prioritati ale companiilor, produsele oferite de Panda Security acopera toate nevoile de securitate solicitate de sistemele informatice, indiferent de marimea organizatiilor. Portofoliul Panda include de la echipamentele de securitate specifice retelelor moderne, la echipamente ce asigura supravegherea conexiunilor si a aplicatiilor, administrarea eficienta a continutului, instrumente performante de gestionare a identitatii si a accesului.

In conditiile unei specializari evidente a pietei IT, GENESYS Distributie, prin portofoliu de produse si oferta de servicii, se pozitioneaza ca distribuitor cu valoare adaugata. Parteneriatele realizate cu furnizori cu experienta, permit ofertarea unei game extinse de produse ce acopera infrastructura IT (solutii de asigurare a continuitatii alimentarii energetice, echipamente de retea active si pasive), echipamente IT (statii de lucru fixe si mobile, servere, echipamente de stocare etc.) si produse software. Promovarea acestor produse este sustinuta de competentele tehnice detinute si oferite partenerilor pentru integrarea produselor in solutii complexe.

Pentru GENESYS Distributie parteneriatul cu Panda Security completeaza firesc atat portofoliul de produse cat si serviciile oferite ca valoare adaugata pentru parteneri si, prin intermediul lor, pentru clientii finali. Un accent deosebit a fost pus pe obtinerea competentelor necesare realizarii serviciilor de design si implementare, valorificand resursele disponibile. Orientarea Panda catre solutiile Cloud si arhitecturi complexe permite integrarea in solutii complexe, flexibile si robuste de nivel enterprise.

Oliviu Talianu, Business Development Manager in cadrul Panda Security, declara ca “Panda Security Romania este la acest moment in stadiul de relansare a unei politici de distributie bazate pe profit incremental pentru partenerii nostri, promovare sustinuta, solutii de securitate fiabile si servicii adiacente. Prin portofoliul de solutii de securitate “cloud-based”, dar nu numai, Panda si-a consolidat in ultima perioada pozitia de furnizor important de solutii anti-malware pentru segmentul companiilor mici si mijlocii. Nu am fi reusit acest lucru fara o retea de parteneri dedicati si increzatori in tehnologiile inovative Panda Security. Consider ca GENESYS Distributie prin competentele detinute, portofoliu de clienti, politica matura de vanzari si vasta experienţa pe piata, va contribui mult la trecerea Panda intr-o noua etapa de dezvoltare a retelei de distributie. In calitate de distribuitor cu valoare adaugata, Genesys raspunde cu succes nevoilor clientilor si partenerilor nostri si sunt deplin increzator ca noul parteneriat se va dovedi unul de succes”.

Despre Panda Security
Fondata in 1990, compania Panda Security este cel mai important furnizor de solutii de securitate “cloud-based”, cu produse disponibile in mai mult de 23 de limbi si cu milioane de utilizatori aflati in 195 de tari din intreaga lume. Panda Security a fost prima companie de securitate IT care a valorificat puterea scanarii din internet, cu ajutorul tehnologiei Collective Intelligence. Acest model de securitate inovator poate analiza si clasifica in mod automat mii de mostre de malware noi pe zi, garantand astfel clientilor corporate si utilizatorilor de acasa cea mai eficienta protectie impotriva amenintarilor de pe Internet, cu impact minim asupra performantelor calculatorului. Panda Security are 56 birouri in intreaga lume, cu sedii in SUA – California si in Europa – Spania. Pentru mai multe informatii accesati Pentru mai multe informatii acceseaza https://www.pandasecurity.com

Despre GENESYS Distributie

GENESYS Distributie este una dintre cele mai dinamice companii romanesti a carei activitate este dedicata distributiei cu valoare adaugata de echipamente si produse de marca prin reselleri IT&C, integratori de sistem si retaileri. GENESYS Distributie colaboreaza cu peste 40 de furnizori internationali promovand brand-uri precum: DELL, HP, AMP Netconnect, Eaton, Allied Telesis, Netgear, Newave, Citrix, ThinPrint, National Instruments, Transition Networks, Elcos, Panasonic, Finisar etc. Compania ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, electroalimentare, cablare structurata, networking, software, storage si periferice.

Pentru informatii privind produsele Panda disponibile prin GENESYS Distributie precum si preturile de vanzare, ne puteti contacta prin e-mail la sales@genesys.ro, telefon (021) 242.05.42, fax (021) 242.05.43 sau vizitati website-ul nostru https://www.genesys.ro.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “GENESYS Distributie este de acum partener Panda Security”

  1. shakalu

    succes celor 2 firme!

Leave a Reply