[Solutie] Socant! Presedintele Basescu a suferit un accident mortal! – Virus nou

Se propaga prin email un nou virus. Subiectul mesajului primit este “Socant! Presedintele Basescu a suferit un accident mortal!” ce pretinde ca este trimis de noreply@antena3.ro.

Continutul sau este:

Soc national! Traian Basescu este desfigurat dupa ciocnirea frontala a masinii prezindentiale cu un alt vehicul aflat in trafic. Imagini in premiera aici .

Dand click pe link-ul indicat sunteti directionati spre: https://wiseguydigital.com/basescu.gif.exe ce contine virusul Trojan.MulDrop2.24088.

Detectia sa este foarte buna pe VirusTotal.com.

Iata care sunt solutiile pentru DEVIRUSARE:

1. Descarcati Malwarebytes Anti-Malware. Scanati PC-ul rapid (sau complet daca nu functioneaza scanarea rapida) si stergeti la final infectiile gasite apasand Remove selected.

2.Descarcati Dr.Web Cureit! si scanati PC-ul:
https://www.freedrweb.com/cureit/?lng=en

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “[Solutie] Socant! Presedintele Basescu a suferit un accident mortal! – Virus nou”

 1. LucYan

  Am primit si eu acest mail

 2. MariusNo1

  Bine era daca se intampla asta cu Mister Basel=)) Desi mai multi care vor comenta vor fi P(e)D(e)L(isti) asta e adevarul fratilor! Basascu ne-a adus in prag de faliment!

 3. mihaim1980

  Prea frumos sa fie adevarat ! :))

 4. Florin

  De ce la sondajul actual nu pot alege 2 optiuni pt ca folosesc pt protectie si avira si pctools.

 5. cartus

  ok, avem un pahar de apa, eu beau din el pana mai ramane un deget apoi vii tu si bei restul. cine a baut toata apa? hai sa nu aratam cu degetul, nici mie nu imi place Baselu dar PSD-ul e plin de profitori si comunisti. nici cu astia de acum nu mi-e rusine si stau sa ma gandesc pe cine as mai putea vota de acum incolo ….

Leave a Reply