ESET Smart Security 4 – 45 de zile licenta GRATUITA

ESET Smart Security ofera: Antivirus, AntiSpyware, Firewall, Anti Spam pentru o protectie eficienta a utilizatorului. Acum il puteti avea GRATUIT pentru 45 de zile.

eset smart security promotie

Iata care sunt beneficiile sale:

Protectie impotriva amenintarilor necunoscute —  tehnologia multiplu premiata ThreatSense utilizeaza nivele multiple de detectie a continutului malware pentru a oferi cea mai eficienta protectie posibila impotriva atacurilor.  Tehnologia  ThreatSense este inteligenta,  genereaza cel mai mic numar de alarme false, deranjante,  in raport cu alte produse care folosesc tehnici euristice si identifica amenintarile pe care alte solutii antivirus le rateaza.

Construit pentru viteza — ESET Smart Security este extrem de rapid, atat de rapid incat nu il remarcati in momentul in care lucreaza.

Resurse minime solicitate— ESET Smart Security este compact si eficient, utilizand numai  48MB memorie, o mica parte din necesarul alte solutii. Pentru ca e rapid si compact, un upgrade al solutiei de securitate existente va poate da senzatiile schimarii calculatorului cu unul nou. Iar utilizatorii de laptop vor aprecia noua functionalitate de economisire a energiei acumulatorului.

Prietenos cu utilizatorul — Plecand de la interfata ergonomica si intuitiva, si pana la numarul mic de alerte generate sau firewall-ul cu mod de autoconfigurare ori celelalte functionalitati noi, ESET Smart Security e mai usor de folosit ca oricand.

Pentru a beneficia de promotie accesati site-ul de mai jos si completati datele cerute conform screenshot-ului:

https://diadeinternet.eset.es/

eset smart security gratuit

Bifati casuta din dreptul “He leído y acepto la política de privacidad.” si apasati butonul “Registrarse”

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

9 responses to “ESET Smart Security 4 – 45 de zile licenta GRATUITA”

 1. Sorel

  multumim !
  Sa ne traiesti !

 2. Robert

  Salutare tuturor. As vrea sa te intreb, Radu, daca merge sa-l activez(upgrade) cu licenta primita pentru NOD32 si nu Smart Security. Multumesc pentru timpul acordat si iti doresc numai bine in continuare.

 3. Dur3X

  Robert, cel mai bine ar fi sa incerci si sa vezi ca nu merge :))

 4. Robert

  Bine. Ai dreptate, e cea mai buna metoda. Multumesc, Dur3X.

 5. zame77

  Domnule Radu esti mare ! Multumim frumos,atat pentru aceasta promotie,cat si pentru celelalte ! Mai asteptam promotii pentru acest antivirus atat de blamat de unii dar mult iubit de altii !

 6. Robert

  Salutare tuturor. Am incercat si licenta merge pe orice produs ESET, atat NOD32 cat si Smart Security. Multumesc pentru timpul acordat si va doresc numai bine tuturor:)!

 7. Alexandru

  Şi acum este valabilă promoţia, doar că este pentru 30 de zile.

Leave a Reply