Kaspersky Lab incheie un contract pe cinci ani cu BASF

basfKaspersky Lab, lider in furnizarea de solutii pentru managementul securitatii informatice, anunta ca a semnat cu BASF – cea mai mare companie de produse chimice din lume, prezenta in peste 80 de tari – un contract care presupune oferirea de servicii de securitate informatica pe o durata de cinci ani. Solutiile informatice Kaspersky Lab vor asigura protectie globala tuturor statiilor de lucru conectate la infrastructura IT a companiei.

Contractul dintre Kaspersky Lab si BASF a fost semnat dupa ce aceasta din urma a evaluat in detaliu calitatea serviciilor de securitate IT oferite de furnizori importanti in domeniu. Produsele Kaspersky Lab au fost alese ca fiind cele mai potrivite si eficiente in protejarea infrastructurii IT a BASF, drept pentru care 100.000 de statii de lucru vor avea instalate suita Kaspersky Work Space Security.

„BASF este noul nostru client global, iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure”, spune Eugene Kaspersky, CEO si Co-fondator Kaspersky Lab. „Precum orice alta corporatie internationala de o asemenea marime, BASF are nevoie de protectie constanta si fiabila pentru intreaga infrastructura IT, de aceea salutam initiativa acesteia de a ne avea drept parteneri globali intr-un domeniu atat de important pentru business”, completeaza Kaspersky.

Kaspersky Work Space Security va oferi protectie completa impotriva tuturor tipurilor de amenintari informatice care tintesc statiile de lucru BASF, adica malware, phishing sau atacuri cibernetice. În plus, suita de securitate include un firewall, protectie pentru traficul de e-mail si control asupra dispozitivelor periferice, precum stick-urile USB si alte componente hardware de stocare externa a informatiilor. Angajatii BASF vor primi suport tehnic global prin intermediul acordurilor individuale pentru servicii de mentenanta – Individual Maintenance Service Agreements (MSAs).

„Asigurarea unei protectii globale, scalabile si standardizate a infrastructurii companiei reprezinta unul dintre fundamentele de baza ale BASF atunci cand vorbim despre securitate”, afirma Oliver Jaeckel-Bender, Senior Specialist for IT Security in cadrul Information Services BASF Group. „Ne bazam pe Kaspersky Lab pentru a ne asista in aceasta privinta si suntem foarte multumiti de performantele de scanare ale produsului, precum si de managementul flexibil si centralizat pe care il ofera consola Kaspersky Administration Kit”, incheie acesta.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply