Panda Security lanseaza “Panda Cloud Partner Center”

Panda Security, “The Cloud Security Company”, a anuntat lansarea noului Panda Cloud Partner Center. Destinat partenerilor de distributie si furnizorilor de servicii, noua solutie este o consola web bazata pe cloud care permite managementul licentelor pe toata durata de viata, de la perioada de demo – la achizitie – la reinnoire. Solutia este complet gratuita: furnizorii de servicii trebuie doar sa se inscrie pentru a deveni parteneri autorizati la https://www.pandasecurity.com/enterprise/solutions/cloud-partner-center/ .

Serviciul ofera partenerilor informatiile de care au nevoie pentru a finaliza mai multe contracte si mai repede, dar si caracteristicile de care au nevoie pentru a isi gestiona clientii, licentele si securitatea (endpoint si e-mail) prin doar cateva click-uri.

panda cloud partnet center

Noul Panda Cloud Partner Center permite partenerilor sa gestioneze si sa monitorizeze licentele clientilor lor, deschizand noi oportunitati de afaceri datorita posibilitatilor de prelungire a valabilitatii licentelor si a actiunilor de vanzare de produse aditionale.

Partenerii pot efectua online toate actiunile, în timp real, prin doar cateva click-uri: achiziţionarea si atribuirea licentelor, implementarea si activarea serviciilor de securitate, gestionarea securitatii (endpoint si de e-mail) din cloud, generarea si trimiterea de rapoarte personalizate, etc.

Partenerii Panda si furnizorii de servicii vor beneficia de marje si de discount-uri mai mari datorita achizitionarii licentelor de volum, precum si castiguri de timp si bani, prin evitarea interventiilor costisitoare la sediul clientilor sau cresterii gradului de incarcare.

Partenerii care doresc sa se înscrie si sa beneficieze de avantajele oferite de noul Panda Cloud Partner Center, trebuie doar sa se alature programului de Parteneriat Panda, sau sa contacteze echipa de vanzari Panda Security Romania.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply