BitDefender Internet Security GRATUIT ajunge la final | Mai sunt doar 2 zile de descarcare

Softmall.eu si BitDefender Romania va invita sa beneficiati de ultimele zile de licenta GRATUITA pentru BitDefender Internet Security 2011 accesand urmatorul link:

https://www.softmall.eu/produs-906-bitdefender_internet_security_3_luni_gratuit.html

Promotia BitDefender Internet Security 90 zile licenta  GRATUITA va lua sfarsit incepand cu duminica 5 iunie 2011. Magazinul online de software www.softmall.eu si BitDefender Romania multumeste tuturor utilizatorilor care au descarcat si partenerilor care au sprijinit aceasta promotie care s-a desfasurat pe durata a 5 luni de zile.

Asteptam cu nerabdare lansarea oficiala a solutiilor de securitate BitDefender 2012 si speram ca vom putea initia o astfel de campanie si pentru noile aplicatii.

Softmall.eu va invita acum sa beneficiati de noua promotie BitDefender, “Mergi alaturi de profesionisti”, promotie la sfarsitul careia puteti castiga 1 curs de pilotaj profesionist sau unul dintre cele cele 5 cursuri de conducere defensivă cu Titi Aur.

Cei care doresc sa participe si la aceasta promotie BitDefender sunt invitati sa acceseze acest link:

https://www.softmall.eu/BitDefender/

 

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “BitDefender Internet Security GRATUIT ajunge la final | Mai sunt doar 2 zile de descarcare”

 1. Softmall

  Promotia a luat sfarsit. Multumim tuturor celor care au descarcat aplicatia si multumim echipei faravirusi.com.

 2. setmefree

  Pai ce sa zic Bitdifender,kaspersky…..Gdata…e.t. c…degeaba are o detectie mare daca iti stoarce rami de pe pc…,.eu unu folosesc NIS+Mbam Pro +WInpatrol si am 6 luni care nu am vazut virus chiar daca nu sunt singurul utilizator al pc…

 3. setmefree

  Pai ce sa zic Bitdifender,kaspersky…..Gdata…e.t. c…degeaba are o detectie mare daca iti stoarce rami de pe pc…,.eu unu folosesc NIS+Mbam Pro +WInpatrol si ìnu imi aduc aminte de cand nu vad virusi pe pc chiar daca nu sunt singurul utilizator al pc..ideea e ca folosesc aceiasi resurse ca alte AV de calitate da cu siguranta o eficienta si o siguranta mult mai mare

 4. setmefree

  Imi cer scuze pentru comentul dublu …dar a fost din greseala:(

Leave a Reply