Panda Internet Security 2012 evaluata de AV-Test.org. Vezi aici rezultatele

Panda a lansat recent gama de produse 2012 pentru utilizatorii sai, printre care numarandu-se Panda Internet Security 2012.

Iata ca cei de la AV-Test.org au realizat un test pe noul produs, pentru a determina capacitatea de protectie si devirusare a unui calculator.

Pentru inceput s-au scanat cei 1752 de virusi ITW (In The Wild – virusi foarte raspanditi a nivel Global) din luna Mai 2011, unde Panda a inregistrat procentaj maxim – 100% detectie.

Apoi s-au scanat 110.000 virusi de toate tipurile, aici produsul inregistrand o detectie foarte buna de 99.96%.

S-a trecut la partea de dezinfectie a unui sistem deja virusat, unde din 23 de virusi ITW, Panda 2012 a indepartat cu succes toate infectiile (devirusare 100%).

Legat de stergerea si devirusarea programelor rootkit, procentajul a fost de 83.3%, fata de media de 44% a altor produse similare.

In ceea ce priveste blocarea site-urilor malitioase versiunea 2012 a produsului Panda Internet Security a reusit un procentaj de 85.4%, iar pe un set de 300.000 fisiere curate nu a inregistrat nicio alarma falsa.

Testul a fost publicat pe site-ul revistei germane PC Welt.

Astfel, Panda Internet Security 2012 a dovedit o evolutie clara fata de versiunea prcedenta, obtinand rezultate excelente la acest test.

Nu uitati ca puteti avea licenta GRATUITA timp de 90 de zile pentru Panda Internet Security 2012 printr-o promotie speciala: https://www.faravirusi.com/2011/06/01/panda-internet-security-2012-90-de-zile-licenta-gratuita/

Puteti face o comparatie cu evaluarile Kaspersky 2012 si ESET Smart Security 5 Beta realizate de acelasi institut de testare.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

8 responses to “Panda Internet Security 2012 evaluata de AV-Test.org. Vezi aici rezultatele”

 1. Distrugator

  Am primit si eu un email cu titlu VIA;GRA

  heailth speciialists. adobttjicaruwt
  Buy medica| supp|ies at acceptab|e prices

  hxxp://jp.rd.yahoo.com/S IG=112vogblo/**https%3A//ndy_just.love.redi.ms/R?vguixunzieujbrdauwezwysz.htm l

  Stie careva ceva de el?ceva spam?

  1. Gigi

   Viagra e buna la casa omului.

 2. tony

  F bun produsul….m-a surprins in mod placut. Detectie f buna…consum redus. A detectat viirusi pe care alte produse mult mediatizate nu au reusit. Nu vreau sa le mentionez aici… 😀

 3. cobra

  Măcar spune-ne unde le vei menţiona.

  1. tony

   te las sa fierbi… :)))

 4. tony

  Are totusi o problema…fara conexiune la internet nu este atat de bun. Ce ne intereseaza la un antivirus? Sa aiba detectie f buna,consum mic,aparare proactiva cat mai buna, apararea proceselor proprii buna…iar la o suita un firewall performant. In privinta Panda eu nu am testat decat pt scurt timp detectia.

 5. nic

  il vreau si eu

Leave a Reply