Paragon System Backup 2010 – licenta GRATUITA

Paragon System Backup 2010 reprezinta o solutie simpla, automata si eficienta de backup pentru protectia completa a computerului!

System Backup este usor de utilizat si automatizat. Automatizare inovatoare pentru protectia programata pentru intregul sistem si pentru date.

paragon system backup 10


Trasaturi cheie si beneficii ale programului System Backup:

Automatizarea inovativa in mod regulat va ajuta sa initiati protectia sistemului dvs. si a datelor imediat dupa instalarea produsului.
Setati strategia de backup. Backup-up ciclic stabileste rurarea unei protectii proprii a sistemului, punand la dispozitie o strategie de back-up “set-and-forget”.
Cu ajutorul intrumentului de creare a unui nou mediu de stocare, System Backup va analiza sistemul dvs. si va determina spatiul cel mai potrivit pentru stocarea imaginilor de backup.
Sistemul inteligent de backup Paragon distribuie eficient resursele intre aplicatii atunci cand face backup in modul automat, astfel ca puteti continua sa lucrati la computer fara nici un fel de interferente in ceea ce priveste performanta lucrului.
System Backup este bazat pe simplicitate si necesita interventia minima a utilizatorului
Sistem avansat de notificare. Indicatorii colorati din bara de unelte va informeaza in legatura cu gradul de risc al sistemului si al datelor si va indica metode prin care puteti remedia problema.

Suport Tehnic:
Pe durata perioadei giveaway, Paragon Software va ofera suport tehnic la adresa https://twitter.com/paragonsoftware. Postati eventualele intrebari sau nelamuriri aparute in timpul descarcarii, inregistrarii sau utilizarii acestui program software. Echipa de suport tehnic Paragon Software va va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Pentru a primi licenta GRATUITA si a beneficia de promotie accesati site-ul de mai jos:
https://www.facebook.com/pages/Paragon-Software-Group-Deutschland/134137766612880?sk=app_4949752878

Apasati butonul “Like”, completati formularul (Nume, Prenume, Email, Tara) si descarcati kitul de instalare conform instructiunilor.
Oferta valida pana pe 13 iunie a.c..

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply