Vrei sa testezi urmatoarea versiunea Avira 10 SP2? Inscrie-te aici!

AVIRA va sari peste versiunea 11 si va lansa in schimb un update pentru versiunea actuala 10. Acesta se va numi SP2 si va fi disponibil in a doua jumatate a lunii iunie 2011.

Va anuntam de curand despre disponibilitatea versiunii Avira 10 SP2 pentru betatesteri.

Pentru detalii (noutati, poze) accesati: https://www.faravirusi.com/2011/06/08/avira-10-sp2-aproape-de-lansare-informatii-si-screenshot-uri/

Daca doriti sa o testati inainte de a fi lansata public, inregistrati-va la programul de testare Beta al Avira:
https://betatest.avira.com/profile/register.php

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

12 responses to “Vrei sa testezi urmatoarea versiunea Avira 10 SP2? Inscrie-te aici!”

 1. je

  Avira si Norton au fost singurele softuri care au detectat si indepartat infectiile pe care le aveam pe un stick. Mentionez ca au facut asta fara sa aiba update facut! Kapersky si Avast nu le-am vazut! Nu am laudat niciodata Norton pt ca mie imi ingreuneza pc-ul de obicei si nu-l folosesc. De Avira ce sa mai zic…f bun! KIS 2012 avea si update-urile la zi.

 2. informatii-it

  @ je
  parerea mea e sa iti protejezi mai intii acel stick , dupa care mai vorbim , foloseste acel panda usb vaccine , nu vei mai avea probleme cu acele infectii .inf , banuiesc ca astfel de infectii ai avut parte , la kaspersky ai functia de a opri autorun din windows . sper sa intelegi ce iti spun , bafta

  1. je

   stick-ul era protejat stai linistit…vroiam doar sa vad ce pot produsele;)

 3. ray

  je eu am incercat norton nu consuma ca avira

 4. slava

  “je eu am incercat norton nu consuma ca avira”

  Exact, Avira consuma mult mai putin decit Norton. Folosesc de mai bine de 2 ani Avira Security Suite si de atunci nu l-am mai schimbat!

 5. je

  Sa fi seriosi Avira are consumul cel mai scazut..daca isi mai aranjeaza interfata…….nu-i depaseste nimeni. Fiecare foloseste ce produs ii functioneaza mai bine. La mine Norton se misca greoi…desi am o configuratie f buna

 6. ocsi

  Avira este excelent. Dar la consum “il bate” Avast … pe linie (la echivalent produs: IS, Pro, Fee). Si ca detectie … sunt cam pe acolo. Mai mult decat atat, la dezinfectie Avast sta mai bine.

 7. je

  Noul Avast 6 pare a cosuma mai mult decat precedentele. Ai dreptate Ocsi 🙂

 8. ocsi

  E o “mica problema” la versiunea Free (sau, mai exact, o sa fie) si anume o sa bage un “toolbar” pentru “web guard”, care o sa contina minunatul Ask.com.
  https://www.avira.com/en/support-for-free-faq-detail/faqid/861

  1. ocsi
 9. Mihai

  avira ne ofera mai multe optiuni importante: scaneaza calculatorul de programe malitioase (virusi, troiani, viermi, etc) monitorizeaza toate actiunile executate user sau de un sistem de operare.
  AVIRA pentru Windows reactioneaza promt cand este gasit un virus prin repararea lui, stergere, mutare, blocare, redenumire sau izolarea programului sau a fisierului.
  eu l-am folosit si mi se pare foarte bun.

 10. AVIRA recomanda produse suspecte, de tip scareware si cu probleme de privacy (ask.com si Uniblue)

  […] anuntam recent de lansarea versiunii Beta a produselor Avira 10 SP2. Ei bine, au aparut si cateva schimbari, una legata de actualizare, cealalta doar de reclamele […]

Leave a Reply