Safe Returner – Devirusare cu licenta GRATUITA 1 an (oferta limitata)

Safe Returner este un utilitar anti-malware eficient pentru devirusare – troieni, worms, adware, spyware – atunci cand antivirusul instalat nu reuseste sa-i detecteze sau nu poate sa-i elimine in mod corespunzator. Safe Returner este rapid si scanarea dureaza circa 5 minute, indiferent ce programe ruleaza in acelasi timp. Contine un motor euristic de detectie ce va afisa severitatea amenintarilor descoperite, de la Risc Crescut, Moderat, spre Minim Safe Returner va examine toate fisierele de sistem, Windows Registry si programele si fisierele ce se incarca odata cu sistemul. Majoritatea programelor malitioase se incarca in acest fel.

safe returner gratuit


Safe Returner a fost conceput in a dezactiva\indeparta Malware-ul fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa editeze manual fisierele de sistem sau Registry-ul. Programul indeparteaza de asemenea alte modificari din sistem pe care un virus le face si de multe ori un antivirus standard le va ignora.

Softpedia a realizat un review al acestui program, unde puteti afla mai multe detalii: https://www.softpedia.com/reviews/windows/Safe-Returner-Review-144403.shtml

Este oferit cu licenta GRATUITA pe 1 an de zile, doar azi, 14 iunie, pe site-ul oficial la adresa:
https://www.safereturner.com/safebeta_giveaway.htm

Descarcati apoi Safe Returner si inregistrati-l cu codul obtinut:
https://www.safereturner.com/download.html

Oferta este valida doar astazi.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “Safe Returner – Devirusare cu licenta GRATUITA 1 an (oferta limitata)”

 1. setmefree

  @Radu Safe Returner se poate compara cu Malwarebytes??.

 2. kim

  salut
  am o intrebare,
  in timp ce i am dat scanare, cand ajunge sa scaneze winlogon si alte programele, zice windowsu ca a incetat sa mai functioneze programu si cauta solutii.. si apoi se opreste nu mai scaneaza nimik.???

  de ce oare ?
  mersi

 3. privirea

  Daca 143 de zile inseamna un an atunci asa este, licienta este pe un an….

 4. Morphine

  Nu am fost “prezent” ieri si am pierdut acest “chilipir”!Ma poate ajuta cineva daca este binevoitor si l-a descarcat sa il uploadeze undeva sa pot beneficia si eu de el?

  “privirea” o mica greseala,intr-adevar un simt taios al observatiei si-a facut datoria :), dar nu este cazul sa fim rautaciosi!

 5. alex

  Salut Radu! Am si o eu o mica problema. Am zemana antilogger intstalat. Din 15 in 15 min si chiar mai des imi semnaleaza ca a blocat o aplicatie necunoscuta… Mentionez ca acest lucru nu a fost semnalat de nici o suita de securitate probata de mine. A devenit chiar sacaitor acest mesaj….e real sau e o alarma falsa? Si in consecinta ce trebuie sa fac daca chiar am un key-logger in sistem ca sa pot scapa de el?

 6. Nelu B

  E un fel de Prevx?adica se poate instala pe langa un alt antivirus?

Leave a Reply