Concurs Panda Antivirus Pro 2011 – Castiga 15 licente GRATUITE (nr. 8)

concurs Panda antivirus proFaraVirusi.com in colaborare cu Panda Romania organizeaza al optulea concurs si vom oferi 15 licente Gratuite pe un an pentru Panda Antivirus Pro 2011. Vom avea concursuri periodic, iar detaliile le aveti aici.

Ce trebuie sa faceti pentru a participa?

1. Abonati-va la newsletter-ul nostru folosind acest link. Completati cu adresa de email si confirmati inscrierea dand click pe link-ul primit prin email.

2. Postati un comentariu la aceasta postare raspunzand la intrebarea: “Care a fost cea mai mare problema de securitate pe care ai avut-o pana acum si cum ai rezolvat-o?

Alte precizari:
1. Concursul se incheie pe data de 26 iunie a.c.
2. Premiile se acorda prin tragere la sorti.
3. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

66 responses to “Concurs Panda Antivirus Pro 2011 – Castiga 15 licente GRATUITE (nr. 8)”

 1. Tudor Elena

  eu am avut probleme am luat un virus de la un joc, l-am eliminat cu antivirusul AVG

 2. Cristian Silaghi

  Cea mai mare problemă de securitate a mea a fost când m-am confruntat cu un virus
  Win32/Sality care infecta fiecare executabil din calculator, astfel că aplicaţiile respective nu mai puteau fi rulate sub nicio formă. Pe lângă asta, accesul la internet îmi era blocat sub un mesaj straniu, pare-mi-se că scris într-o altă limbă. Am încercat nenumărate soluţii antivirus ca să scap de virus şi să dezinfecteze cumva fişierele infecte, dar după 2 zile de încercări am reformatat calculatorul, pentru că practic nu mai putea fi folosit sub nicio formă calculatorul şi până şi acei antiviruşi care trebuiau să mă ajute cu dezinfectatul, fie nu găseau virusul, fie ajungeau să fie nefuncţionali în cele din urmă aceşti antiviruşi, virusul băgându-se unde nu-i fierbe oala.

  1. happyday

   ai reformatat tot calculatorul (inclusiv carcasa) sau a mai ramas ceva din el ? 😛

   sality e nasol, intr-adevar, are toate “calitatile”, inclusiv cele de backdoor si keylogger, plus ca se intinde si pe alte partitii. formatarea c-ului nu e, asadar, o metoda certa de rezolvare a problemei. eu am reusit sa-l zvarl de pe laptopul unui precin cu ajutorul drweb, dupa care am formatat partitia de sistem. a bocit ala o luna, ca avea pozele de familie stocate pe c, dar neah, n-a zis nimeni ca prostia e o insusire ieftina… 😀

   1. Cristian Silaghi

    Am formatat ambele partiţii, infecţia răspândindu-se şi pe partiţia secundară. Mi s-au dus şi unele documente ceva mai importante. Apropo, m-am confruntat cu acest virus acum un an şi ceva. 🙂 Pare-mi-se că primăvara lui 2010.

  2. happyday

   revin cu o precizare : cand am zis ca prostia nu e ieftina, nu m-am referit la tine. omuletul avea obiceiul sa zaca fara av si sa descarce toate tampeniile de pe net fara ezitare. 🙂

 3. yakshas

  Pai cea mai mare problema, acum nu stiu daca din prostia mea sau de securitate, caci atunci aveam si eu “lamaia” pe display, a fost cand, linistit si satul de jocuri am stins pc-ul, mai mult sa se raceasca, iar apoi nu a mai dorit sa porneasca. Am rezolvat-o si pe asta punand la loc sistemul dar ba la telefon, ba pe mess-ul de pe telefon, destul de greutz spun eu mai ales ca nu am pus niciodata un sistem.
  Bafta tuturor!

 4. adriano

  …..cea mai mare problemă a fost de la un “keygen” care mi-a făcut varză calculatorul….a trebuit să formatez tot …de atunci m-am lecuit !!!

 5. Ion

  Acum vreo 4-5 ani m-am grabit sa fac un CD cu muzica de pe un stick USB. Muzica o luasem de la un prieten de pe calculator in timp ce facea devirusarea calculatorului. Credeam eu ca nu ma virusez doar copiind muzica, fiindca acasa ma astepta PC-ul cu Kaspersky cu licenta Chip, si am scris un CD.
  Surpriza mea a fost ca, desi credeam ca le stiu pe toate, am fost nevoit sa aleg drept unica solutie de “devirusare” rescrierea imaginii de sistem pe partitia C:\.

 6. Pal Andrei Paul

  Pai cea mai mare problema a fost cu eliminarea unor virusi si troiani luati de pe internet. Am intrat si am descarcat un program de pe internet care imi spunea ca imi permite sa am viteza mai mare la internet… si defapt el a instalat diverse bare de meniu pentru browserul meu de internet, mi-a introdus mai multi virusi, troiani…. Imi deschidea diverse pagini de internet fara ca eu sa le accesez, calculatorul imi functionat foarte rau, fiind nevoit sa astept minute in sir pana sa pot deschide un fisier, messengerul nu i se pemitea sa se conecteze la internet. …Am reusit sa scap folosind mai mai multi antispy si antivirusi…

 7. Lacramioara M

  Viruşi fel de fel. A fost nevoie să formatez calculatorul.

 8. Ciornei Andreea Iuliana

  Am folosit avira ca antivirus si avut preobleme mari cu doi virusi Troieni si pana la urma a trebuit sa reinstalez Windows-ul si sa sterg totul de pe el.

 9. MARIUS

  Am luat multi virusi de la keygen-urile de pe retele in special pt keygen-urile pentru Kaspersky.Toate contineau troieni pe care i-am scos tot cu un Kaspersky cu keygen original.

 10. atudorei ion

  Am utilizat de-a lungul vremii mai multe programe antivirusi, printre care si Panda Platinium candva, la inceputurile navigarii mele pe net. Am fost foarte multumit de el si de felul cum isi facea treaba. Probleme…am avut cu un AVG (full) care imi dadea atata protectie incat nu mai reuseam sa intru pe niciun sait. Am fost obligat sa-l dezinstalez si, atunci sa vezi circ…nu reuseam sa mai scap de el. Se transformase intr-un fel de virus. Am reinstalat wind-ul !!!!! De unde se vede ca nu tot ce e complet e si TOTALMENTE indicat a fi utilizat! Cu stima!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.