Support.com achizitioneaza SUPERAntiSpyware pentru 8.5 milioane $

support.com superantispywareSupport.com (NASDAQ: SPRT), un lider in servicii si programe bazate pe tehnologia cloud anunta achizitionarea SUPERAntiSpyware, un program de detectie, devirusare si protectie impotriva programelor de tip spyware, malware si alte amenintari online. Tranzactia se ridica la suma de 8.5 milioane $.

“Achizitia acestei solutii anti-malware de top contribuie la strategia noastra de a oferi atat programe cat si servicii pentru progresul tehnologiei”, spune Josh Pickus, Presedinte si Chief Executive Officer al Support.com. “Intocmai cum am facut in cazul achizitionarii Sammsoft in 2009, planuim sa dezvoltam SUPERAntiSpyware printr-o distributie mai mare a produsului si imbunatatiri aduse functionalitatii sale. Aceasta tranzactie ne ajuta sa facem un nou pas spre tinta noastra pe termen lung de a oferi tehnologii online complete pentru persoane fizice si companii mici.”

via Support.com

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Support.com achizitioneaza SUPERAntiSpyware pentru 8.5 milioane $”

  1. maurizio

    Nu vad rostul unui astfel de program…l-am folosit si eu si nu m-a impresionat cu nimic. Radu se justifica folosirea unui astfel de program daca ai un antivirus bun dublat de mbam?

  2. maurizio

    O alternativa mult mai slaba la MBAM..parerea mea.In timp ce MBAM nu prea iarta nimic…SuperAntiSpyware iarta multe! 😀

Leave a Reply