O noua versiune a solutiilor de securitate BitDefender pentru companii – BitDefender Business Solutions 3.5

BitDefender Business Solution versiunea 3.5 ofera nivele aditionale de protectie proactiva si reduce costurile si complexitatea securizarii retelelor informatice din companii mici si mijlocii impotriva amenintarilor informatice
BUCUREŞTI, Romania – 22 iunie, 2011 – BitDefender®, liderul pietei romanesti de securitate a informatiilor, anunta lansarea noii versiuni a solutiilor pentru companii mici si mijlocii, BitDefender Business Solutions 3.5. Noua versiune raspunde provocarilor actuale din mediul de business, precum diversificarea amenintarilor informatice, numarul crescut al statiilor de lucru si al serverelor si nevoia de optimizare a costurilor de IT. BitDefender Business Solutions 3.5 include functii care simplifica administrarea politicilor de securitate la nivelul intregii retele, imbunatatind in acelasi timp abilitatea de a detecta si bloca amenintari tot mai periculoase.

Avand la baza tehnologiile BitDefender antimalware, multiplu-premiate si dezvoltat special pentru a raspunde nevoilor companiilor, BitDefender integreaza protectia anti-malware alaturi de audit si administrare a retelelor, folosind tehnologia WMI (Windows Management Instrumentation). Aceasta le permite administratorilor sa beneficieze de vizibilitate si control sporite, ajutand la identificarea si eliminarea breselor de securitate cauzate de aplicatii clandestine sau configurari eronate din retea.

Cu vizibilitate si functii de administrare imbunatatite, BitDefender Business Solutions face un pas in plus fata de solutiile business traditionale antimalware, oferind protectie serviciilor critice, precum sisteme de mail, clienti desktop si servere, impotriva atacurilor – indiferent daca amenintarile provin din exteriorul sau din interiorul organizatiei.

Versiunea 3.5 include: tehnologii de detectie si optimizare a performantei, precum tehnologia Active Virus Control (AVC), BitDefender Antivirus for Mac – Editia Business si compatibilitate Exchange 2010.

Pentru sporirea vizibilitatii in retele si pentru minimizarea impactului raspandirii rapide a infectiilor malware, noua consola de management inventariaza informatiile despre amenintari si ofera un audit al statiilor de lucru si un modul de raportare. Modulul audit permite organizatiilor sa creeze un inventar al componentelor hardware si software pentru a putea evalua conformitatea lor in raport cu politicile companiei.

„Companiile din ziua de astazi au resurse financiare limitate si chiar mai putine resurse de IT, pentru a administra si mentine un climat stabil de securitate in interiorul retelelor”, a declarat Rares Ştefan, Business Solutions Director din cadrul BitDefender. „Noile functii ale versiunii 3.5 reprezinta o baza solida pentru companii, care le ajuta sa faca fata provocarilor specifice, ofera protectie impotriva celor mai sofisticate amenintari si combina auditul de sistem cu functionalitati de administrare pentru o mai mare vizibilitate in retea, limitand proactiv riscurile atacurilor informatice”, a continuat acesta.

Versiunea 3.5 a BitDefender Business Solutions ofera protectie in profunzime pentru retelele companiilor si include:
BitDefender Management Server, Business Clients pentru sisteme Windows, Macintosh si Linux, BitDefender Security for File Servers, BitDefender Security for SharePoint (2007/2003), BitDefender Security for Mail Servers (Windows si Linux) si BitDefender Security for Exchange (2010/2007/2003).
Mai multe informatii despre versiunea 3.5 a BitDefender Business Solutions gasiti pe https://www.bitdefender.ro/business/.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply