BitDefender Mobile Security BETA acum si cu securitate web

bitdefender mobile securityBitDefender®, liderul pietei romanesti de securitate a informatiilor, anunta o noua functie pentru aplicatia de securitate BitDefender Mobile Security BETA, de protectie a traficului pe internet. Noua functie foloseste serviciile BitDefender cloud pentru a-i alerta pe utilizatori atunci cand depisteaza pagini ce contin malware sau care sunt folosite in scopuri frauduloase.

Linkurile web sunt verificate rapid si neintruziv in baza de date a BitDefender, care se actualizeaza constant, iar atunci cand sunt depistate posibilele amenintari, site-urile sunt blocate si utilizatorii sunt avertizati. In continuare, utilizatorul poate decide daca doreste totusi sa acceseaze site-ul sau nu. Daca site-ul este „curat”, atunci sesiunea de browsing nu va fi intrerupta in niciun fel.

“Securitatea dispozitivelor mobile devine din ce in ce mai importanta. Acest lucru se datoreaza atat cresterii numarului de amenintari pentru aceste medii, cat si a varietatii acestora. Combinand tehnologiile de securitate BitDefender cu cerintele reduse de sistem, BitDefender Mobile Security le ofera utilizatorilor de dispozitive mobile Android o solutie care garanteaza siguranta sporita”, a declarat Alexandru Balan, Senior Product Manager BitDefender.

BitDefender Mobile Security BETA ofera protectie antivirus si siguranta la navigarea pe internet, pentru dispozitivele mobile care au la baza platforma Android. Folosind tehnologia de scanare in cloud, detecteaza cele mai recente amenintari informatice, fara sa solicite bateria dispozitivelor. Totodata, produsul ofera informatii despre cerintele si datele la care au acces serviciile si aplicatiile descarcate, ajutandu-i astfel pe utilizatori sa ia decizii informate despre protectia confidentialitatii, despre aplicatiile care ar putea adauga un cost suplimentar la factura lunara si despre securitatea datelor.

Varianta BETA a BitDefender Mobile Security poate fi descarcata gratuitdirect din Android Market sau de pe site-ul BitDefender Mobile Security.

Pentru mai multe informatii despre amenintarile pentru dispozitivele Android, urmariti blogul BitDefender.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply