[Solutie] Castiga 2 bilete VIP la Bon Jovi ! – Email ce raspandeste virusi!

Se raspandeste de cateva ore prin email un nou virus. Subiectul mesajului este Castiga 2 bilete VIP la Bon Jovi ! si pretinde ca provine de la adresa: premii@okazii.ro.

Continutul sau suna atractiv:

Castiga 2 bilete VIP pentru tine si o persoana draga tie la mult asteptatul concert pe care cei de la Bon Jovi il vor sustine in data de 10 iulie 2011, la Bucuresti, in Piata Constitutiei.

Participa acum la tombola organizata de portalul nostru. Razuieste si daca vei gasi codul din 8 cifre vei fi unul din cei 20 de norocosi castigatori ai biletelor puse in joc.

Pentru mai multe detalii despre regulament si cum puteti intra in posesia premiilor, vizitati Okazii.ro.

Dand click pe link-ul indicat sunteti directionati spre site-ul: https://mainspring.tv/razuieste-ma.vbs.exehttps://networkingforprofessionals.com/razuieste-ma.vbs.exe sau https://pipit.com/razuieste-ma.vbs.exe, fisierul respectiv fiind in mod evident infectat. Detectia sa este de 17 din 37 de Antivirusi.

Cum scapati de virus, daca l-ati rulat?

Iata solutia pentru devirusare:
Descarcati Dr.Web Cureit! si scanati PC-ul:
https://www.freedrweb.com/cureit/?lng=en

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “[Solutie] Castiga 2 bilete VIP la Bon Jovi ! – Email ce raspandeste virusi!”

 1. bcman

  Lasa-a sa inteleg. Deci, daca imi razuiesc monitorul cu o surubelnita pot castiga bilete la Bon Jovi! Fantastic, visul meu de o viata! Cum sa ratez asa o ocazie 😀

 2. Andori

  Multumesc pentru atentionare!!!

 3. Farcas Gelu Danut

  Cred ca v-am trimis si eu acum cateva zile o copie a unui asemenea mesaj. Sper ca v-a folosit

 4. Alex

  Am dat salvare din greseala si in secunda 1 am dat anulare.Sanse sa fiu virusat?Avira nu m-a atentionat!

 5. bcman

  Daca se salveaza nu e niciun pericol. Doar daca il executi. Tinand cont ca nici Avria nu te-a atentionat, e posibil ca fisierul sa nu se fi download-at complet.

 6. baiatul30

  @Alex bcman are dreptate.. cand downloadezi virusi . trebuie sa ii executi mai intai nu l-ai downloadat si alai virusu nu trebuie executat si chiar daca avira nu te-a anuntat fa o scanare cu Dr.web cureit si vezi daca il detecteaza sau nu

 7. adryan

  Salut! Si eu am dat click din neatente pe acel link si cred ca am descarcat virusul , dar nu reusesc dupa incercari repetate sa descarc Dr.Web Cureit :(. Nu se poate sa il iau din alta parte? Va multumesc

Leave a Reply