Visul oricarui internaut

 

Este acesta:There are no e-mails in your Spam folder

PS: Am un cadou pentru superstitiosi:

666

Security Evangelist

8 responses to “Visul oricarui internaut”

 1. Tim

  Să știi că eu mă număr printre cei care au 0 spam 😛 (Ok, bine, de vreo juma de an mai primesc câte un spam pe lună 😛 ) Dar în rest sunt clean.

 2. @lexandru

  Vin si eu cu o intrebare despre securitate IT(nu are nicio legatura cu acest articol):
  Cum este mai bine sa scanezi PC antimalware si antispyware? Cand intreb acest lucru ma refer la modul de boot pt Windows: start normal sau start in Safemode si dupa asta scanare?

  Intreb acest lucru deoarece de obicei in toate articolele se specifica ceva de genul: “se descarca solutia ZZZZZZZ si se scaneaza complet….”.
  Va doresc o zi placuta!

 3. BlueStrut

  Macar tine nu-ti afiseaza asa:

  Actualizare Malwarebytes’ Anti Malware
  Descarcare: ,00MB [-689187500%].

 4. BlueStrut

  *tie

 5. Andrei R.

  Pe gmail, mailul cel mai folosit primesc cam… 1-2/zi… pe yahoo (mail-ul de la mess) primesc cam 1/saptă-lună 😀

  Am setat in gmail sa ascunda folderul de spam, deci nu e durere ca oricum nu vad cate se tot aduna :))

 6. @lexandru

  @Gigi:
  KIS 2011. Cam la o saptamana dau scan regulat cu Malwarebytes sau Superantispyware. Nu ma refeream la partea de scanare antivirus. Eu cred ca este mult mai sigur sa dai scan pt antispyware in Safemode, asa cred eu. Chiar nu exista nicio diferenta intre Normal Boot si Safemode cand este vorba de spyware. Cand am spus ca este mai sigur in safemode ma refeream la posibilele procese adugate in TM de cate eventualele infectii, procese care in Safemode presupun ca nu pornesc. Daca spun prosti, sa ma contrazica cineva.

 7. Catalin

  Eu primesc in fiecare zi spam. Primesc spam de genul, am castigat bani, sa fac o donatie pentru un bolnav, am de achitat o nota de plata, sa ma uit pe atasament ca este o poza tare si alte chestii de genul asta, cu mesaje in care contin zeci de link-uri si cine stie ce virusi contin. Adresa de messenger o am de foarte mult timp si am folosit-o sa-mi fac conturi pe multe site-uri preferate, deci nu ma mir. Pentru mine nu este mare lucru, pentru ca nu ma gadila degetul sa dau click si stiu pe ce site-uri am cont si despre ce este vorba, dar spamul este enervant.

Leave a Reply