Avast Internet Security 6 – licenta GRATUITA pana in aprilie 2012

Versiunea 6 a produselor de securitate de la Avast! a adus modificari notabile, iar diferenta intre versiunea 4.8 (pe care o folosesc inca multi) si 6 este majora.
A fost lansat un produs nou: Avast! Internet Security si de asemenea exista modificari semnificative in versiunea GRATUITA a antivirusului Avast!

Acum puteti avea licenta GRATUITA pentru produsul acesta pana in aprilie 2012.

avast 5Iata ce este nou la acest produs:

IMBUNATATIT! Motorul Antivirus si Anti-Spyware

Scanarea impotriva tuturor formelor de malware a fost imbunatatita. Acum exista o componenta de scanare in timp-real impotriva rootkit-urilor. Aceasta verifica toate driverele ce actioneaza la nivelul kernelului pentru orice semn de activitate rootkit: cunoscuta sau necunoscuta.

avast! Community IQ

Majoritatea mostrelor procesate provin din “senzorii” plasati oriunde in comunitatea de utilizatori avast! gratie modulelor anti-rootkit si Behavior shield. Acestea sunt analizate fie automat, fie manual de catre analistii Avast!

NOU Code emulator

Cand un executabil suspect este intalnit avast! este capabil sa emuleze codul programului intr-un mediu izolat. Aceasta este realizata cu doua scopuri: in primul rand pentru unpacking generic. In al doilea rand este utilizat de motorul euristic. Aceasta este realizata prin translare dinamica, o metoda mult mai rapida decat tehnologiile traditionale de emulare.

NOU Motor euristic

Incepand cu versiunea 5.0, avast! are un motor euristic nou destinat detectarii proactive a virusilor necunoscuti, care nu sunt detectati cu definitiile normale.

NOU avast! Intelligent Scanner

Acesta poate reduce numarul fisierelor scanate cu pana la 80% datorita unei liste de aplicatii sigure. Fisierele identificate ca fiind sigure nu vor fi rescanate pana cand nu sunt modificate in vreun fel.

NOU Behavior Shield

Monitorizeaza in timp real activitatea pe acel computer utilizand un numar de senzori (fisiere de sistem, registry, retea) si raporteaza/blocheaza orice comportament suspect.

NOU Actualizari mai rapide
NOU Silent/Gaming Mode

Noul mod Silent/Gaming Mode detecteaza automat aplicatiile full-screen si dezactiveaza ferestrele pop-up si alte notificari aparute pe ecran fara a dauna securitatii PC-ului.

NOU Multi-threaded scanning optimization

avast! ruleaza mult mai rapid pe procesoarele de tip multi-core. O noua optiune avast! permite impartirea fisierelor mari intre cele doua nuclee, accelerand procesul de scanare.

Cele de mai sus sunt noutatile aduse versiunii GRATUITE Avast! Antivirus 6.
Pe langa ele, avast! Internet Security contine Firewall, Anti-Spam, avast! Sandbox si Script shield.

Pentru a beneficia de promotie accesati site-ul urmator si completati cu Nume, Prenume, E-mail:
https://www.my-avast.de/AVAST-Aktion-com-so-gehts
Descarcati apoi kitul de instalare de la adresa:
https://www.softpedia.com/get/Antivirus/Avast-Internet-Security.shtml

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

11 responses to “Avast Internet Security 6 – licenta GRATUITA pana in aprilie 2012”

 1. nelu B

  Am scris si eu despre asta pe 15 iulie.E bine ca Radu l-a pus “in fata” ,eu neavand cum.Nu asta conteaza ci faptul ca ne este multora de folos
  https://www.faravirusi.com/2011/07/14/test-detectie-avast-free-antivirus-6-0/comment-page-1/#comment-54348
  PS:Nu am verificat insa cred ca countownul cu licenta merge de la primirea ei pe mail(cel putin asa s-a procedat cu oferte avast anterioare)

 2. cobra

  Ce-i ăla countown?

 3. optavian

  Multumesc. Asteptam o promotie ca aceasta.

 4. AlienForce1

  @ cobra -> nelu B a vrut sa spuna ca el crede ca se incepe contorizarea valabilitatii licentei odata cu primirea ei pe e-mail (pentru aceasta promotie) . Eu insa nu cred – de ce ? – pentru ca se trimite aceeasi licenta la toti care o solicita – si in ea scrie foarte clar ca expira pe 18.04.2012 .

 5. serbanra

  Mieimi da urmatorul mesaj: Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in /usr/local/serv/www/www.globell.com/data/aktion/AVAST/script/avast.php on line 86
  :((

 6. jonnhy

  Avast este printre cele mai bune antivirusuri. Versiunile pro si IS…dar chiar si cea free au suficiente componente care sa asigure o protectie eficienta. Plus o interfata placuta si faptul ca nu incetineste pc-ul. Astea sunt partile bune.

 7. acid8urn

  Am primit mailul dar licenta nu. Ce trebuie sa fac ca nu stiu de unde sa o iau, nu trebuia sa vina ca atasament?

  1. happyday

   ai in mail un link cu un zip in coada (primul chiar) . da si tu un clic si apoi apasa butonul ala mare si galben …sa vezi minune… 🙂

 8. Augustin

  Mie nu-mi da nici un link catre licenta sau catre vre-un zip. Imi da doua link-uri.Unul catre un pdf si unul catre un site cu specificatiile avastului.S-o fi terminat promotia?

 9. Valigw

  Si la mine e la fel ca la Augustin, cred ca s-a terminat promotia !

Leave a Reply