ESET NOD32 Antivirus 12 luni + 6 luni licenta GRATIS + ROCKY BALBOA [DVD] cadou – Promotie eMAG

eMAG.ro deruleaza o super promotie pentru antivirusul NOD32 v. 4 de la ESET. Pentru achizitionarea unei licente de 12 luni primiti inca 6 luni gratuit, alaturi de DVD-ul Rocky Balboa (cu Sylvester Stallone) cadou.

nod32 antivirus promotie

ESET NOD32® Antivirus ofera cel mai ridicat nivel de protectie pe care il puteti achizitiona pentru a combate volumul urias de amenintari informatice care se propaga pe web sau prin email. Avand la baza tehnologia ThreatSense®, ESET NOD32 Antivirus ofera protectie proactiva impotriva majoritatii noilor atacuri in timpul orelor critice in care produsele similare ale concurentei nici macar nu au depistat ca un nou atac a fost lansat.

ESET NOD32® Antivirus este de asemenea foarte rapid. Spre deosebire de alte produse antivirus el nu va incetini viteza sistemului pe care ruleaza si nu o sa va incomodeze atunci cand lucrati sau va jucati pe PC.

Mai mult decat un simplu antivirus, ESET NOD32® Antivirus reprezinta o arhitectura unificata care protejeaza împotriva virusilor, furtului de parole, programelor spyware, programelor adware, viermilor informatici, atacurilor de tip phishing.

Motorul de scanare Threatsense asigura cea mai eficienta detectie, cea mai rapida viteza de scanare, si cel mai mic impact asupra performantei sistemului pe care este instalat, dintre toate solu?iile antivirus si antispyware disponibile.

Pentru a beneficia de aceasta promotie speciala accesati site-ul promotional dand click AICI

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “ESET NOD32 Antivirus 12 luni + 6 luni licenta GRATIS + ROCKY BALBOA [DVD] cadou – Promotie eMAG”

 1. happyday

  unde-i Nick, unde-i Nick ?

  unde-i hamesitul ce paste promotii nod-istice dimineata si le transforma seara, prin linistita rumegare, in eseturi spectaculoase si pline de nutrimente ce ingrasa cu spor strabuna glie antivirusistica? 😆

  nu voiesc sa cred ca ar putea pierde asemenea promotie, mai bine imi retez 2 capilare de la degetutul mainii stangi sau, si mai bine, vreo 10 unghii de la picioare, poate asa nu-mi mai cumpar papuci in fiecare luna… 😆

  1. Nick

   Multe salutari din Bora Bora ! 😆
   Am licenţă la Eset până la anu’! Aşe că nu-mi trebe …
   Da’ o recomand unui pretin comun care bipăie prin eter … 😆

 2. nuamnume

  toate incep cu (ofera cel mai ridicat nivel de protectie) si cand i sal testezi e zero

 3. virus2009

  lauda de sine nu miroase de bine , care crede prostiile lor ce scriu se se lauda nu au decit , un produs bun isi face reclama singur , dar ce facem cu user-ul? in ce zona il pozitionam ca protectie in fata pc-ului? 🙂

 4. nelut

  ie foarte tare nod 32

Leave a Reply