O&O UnErase 6 – Recupereaza Datele Pierdute (licenta GRATUITA)

S-a intamplat probabil oricui. Un click din neatentie si deodata nu mai poti gasi datele importante, pozele sau baza de date cu adrese utile. Nu intotdeauna ai un backup la indemana, insa O&O UnErase iti permite sa gasesti si restaurezi fisierele sterse in cateva secunde.
Datele sterse sunt marcate ca fiind “disponibile”. Totusi, simpla descarcare si instalare a unui program in PC poate suprascrie aceste date si sansele de recuperare sunt nule. De aceea O&O UnErase trebuie sa fie deja instalat in computer inainte ca sa pierzi datele, deoarece esenta lucrurilor este viteza cu care actionezi in recuperarea lor.

O&O unerase gratuit

Caracteristici principale:

 • Recuperare din retea (Share si UNC)
 • Algoritm de cautare imbunatatit pentru textul din interiorul fisierelor; identifica in mod corect chiar si textele non-Ansi
 • Compatibil Windows® 7 si Windows® Server 2008 R2
 • Recuperarea folderelor si fisierelor sterse
 • Suport pentru disc-uri si partitii compatibile Windows
 • Suport pentru toate fisierele de sistem Windows (cu exceptia exFAT)
 • Interfata grafica asemanatoare Windows Explorer
 • Nu exista limite in ceea ce priveste fisierele recuperate

Pentru a obtine licenta GRATUITA completati formularul urmator:
https://www.oo-software.com/home/en/special/kfjsk8/index.html

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “O&O UnErase 6 – Recupereaza Datele Pierdute (licenta GRATUITA)”

 1. Dragos

  Recupereaza si de pe partitiile formatate ?

 2. setmefree

  @Radu .imi poti zice cum as putea recuper datele pierute astfel: azi pc meu cu Win 7 instalat si in timp ce arhivam ceva mi sa dat restart iar la aprinderea Win mi-a dat o eroare de bootare si imi cerea sa bag cd cu win si sa dau repair..bun asa am facut am bagat stikul cu Win si am dat sa il reformatez numai ca la partii imi arata decat C cu cei 30 de gb disponibil.ok am formatat tot .am instalat Win ..si minune am gasit partitia C cu 500 gb pe care-i aveam in partitia D si E.Ce as vrea sa te intreb e daca e posibil sa recuper datele pe care le aveam cu icare data recovery !??
  PS:pana sa reformatez pc foloseam Acronis pentru backup …dar cand mi sa dat restart si mi-a dat eroarea de bootare a win nu imi arata nici sa dau sa bootez de pe Acronis “tasta f11” i aveam facu si o partitie sìgura ptr backup cu Acronis

  1. happyday

   zici ca ai windows 7. ai restaurat vreodata partitia de sistem cu acronis (in baza unui backup facut anterior cu acest soft, evident) ?

 3. setmefree

  @happyday da am restaurat partitia cu Acronis.. pot sa stiu dc ma intrebi?

  1. happyday

   un prieten a avut ceva neplaceri la restaurarea w7 cu acronis, din cauza partitiei aleia nenorocite de vreo 100 de mb pe care o creaza sistemul asta de operare.

   si eu am backup cu acronis pe w7 dar nu am avut inca motive sa apelez la el. sunt curios daca o sa intampin aceleasi dificultati. 🙂

Leave a Reply