RestoreIT 7 – Recupereaza sistemul de operare indiferent de motivul pentru care nu mai functioneaza (licenta GRATUITA)

restoreit gratuitDe acum nu trebuie sa-ti mai fie frica de virusi! Programul urmator te ajuta sa-ti recuperezi sistemul de operare in doar 2 minute.

Bazat pe tehnologia brevetata “Advanced System Restore” de la FarStone, programul RestoreIT este creat pentru a recupera intregul PC in doar doua minute indiferent ce s-ar intampla. RestoreIT iti permite sa recuperezi instant fisierele, configuratia sistemului si intregul sistem de operare a carui imagine a fost salvata.

Indiferent daca ai fost afectat de un virus, atacat de un hacker, sistemul a picat din diverse cauze, ai primit un BSOD (Blue Screen of Death), calculatorul tau este salvat.

Punctele de restaurare ocupa doar 1% din spatiul de pe hard disk si RestoreIT va recupera sistemul chiar cand Windows-ul nu mai porneste.

Puteti avea acest program GRATUIT printr-o promotie speciala valabila doar astazi, 20.07.2011:
https://ro.giveawayoftheday.com/restoreit-7/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

9 responses to “RestoreIT 7 – Recupereaza sistemul de operare indiferent de motivul pentru care nu mai functioneaza (licenta GRATUITA)”

 1. happyday

  de unde scoti barabulele astea de programe cu prezentari ase bombastice? 🙂
  “De acum nu trebuie sa-ti mai fie frica de virusi!” … i-auzi fraticule…e falimentul producatorilor de av-uri…. sireacului kaspersky o sa-i tremure gogosarii in vine la primirea une asemenea vesti! 😀

  1. virus2009

   la parolele furate de un priten de companie al pc-ului pe nume “trojan” cu ce ne ajuta acest program? tema pentru acasa 😉

 2. mac

  @happyday: Esti mortal! :)))

 3. Mandea

  “Indiferent daca ai fost afectat de un virus, atacat de un hacker, sistemul a picat din diverse cauze, ai primit un BSOD (Blue Screen of Death), calculatorul tau este salvat.”

  Sa-mi faca si mie restore la HDD, ca s-a dus de suflet. Si daca reuseste, sa-mi faca restore si la cafeaua bauta acum 10 minute :)))

  1. happyday

   daca tii neaparat, cafeaua aia o poti reconstitui si singur 😛 😀 .

 4. solomonslmn

  ma ce copii rai pe aici…de ”multumesc ” ati auzit? :))))

  1. happyday

   aaaa….daaa…tangential…la ce se refera cuvantul cu pricina ? 😆

 5. mac

  Descarcat, instalat, restart => BSOD!!!

  1. Ion

   mac , E tareee !

Leave a Reply