Utilitar de dezinfectie impotriva celor mai raspandite 100 de amenintari informatice

Avand in vedere cresterea numarului de amenintari informatice, precum TDL4, BitDefender, liderul pietei romanesti de securitate a informatiilor, a lansat noua generatie de utilitare de dezinfectie, care ofera protectie impotriva celor mai raspandite 100 de amenintari virtuale identificate la nivel global. Avand la baza tehnologiile revolutionare de scanare si dezinfectie, acestea ii protejeaza pe utilizatori impotriva unei game largi de amenintari informatice si le securizeaza navigarea pe internet.

Actualizarile lunare includ mecanisme generice pentru indepartarea celor mai raspandite 100 de amenintari identificate la nivel global. Tehnologia BitDefender, care a dus la obtinerea singurului punctaj maxim la testarile de specialitate AV-Test din primul semestru al anului 2011, asigura eliminarea unei mari varietati de amenintari, de la troieni si viermi pana la amenintari de tip rootkit. De asemenea, utilitarele vin cu o interfata optimizata, mai accesibila si mai atragatoare.

“Cei care nu folosesc protectie impotriva amenintarilor virtuale sunt mai expusi riscului de a se infecta cu malware. Iar daca au cazut deja victime ale unui atac, atunci s-ar putea sa raspandeasca infectia si in randul prietenilor sau sa compromita, fara sa-si dea seama, securitatea altor calculatoare conectate la internet”, a declarat Viorel Canja, Head of BitDefender Antimalware Labs. „Atacurile recente cu TDL4, una dintre cele mai sofisticate amenintari informatice din ultimii ani, scot in evidenta nevoia de a folosi protectie la navigarea pe internet, dar si importanta unor instrumente eficiente pentru curatarea sistemelor in cazul infectiilor”, a continuat acesta.

Utilitarele pot fi descarcate de la urmatoarele adrese:

– Pentru versiunea 64-bit: https://www.malwarecity.com/community/index.php?app=downloads&showfile=24
– Pentru versiunea 32-bit: https://www.malwarecity.com/community/index.php?app=downloads&showfile=23

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Utilitar de dezinfectie impotriva celor mai raspandite 100 de amenintari informatice”

  1. Nick
  2. Nick

    @Radu
    Nu te grăbi, oamenii sunt, în mod sigur preocupaţi cu ultimele retuşuri la noua gamă de produse … 😈

Leave a Reply