BitDefender Internet Security 2011 – 3 luni licenta GRATUITA

BitDefender a lansat de curand, noua generatie de produse de securitate.
Acum puteti avea BitDefender Internet Security 2011 absolut GRATUIT timp de 3 luni printr-o promotie.

bitdefender 2011 gratuit 930 de zile


Noua generatie BitDefender are o interfata inovatoare care permite utilizatorilor sa isi personalizeze configuratia in functie de nevoile si nivelul lor de cunostinte in utilizarea calculatorului. In plus, caracteristicile introduse in produsele BitDefender 2011 pentru optimizarea performantei ajuta utilizatorii sa isi securizeze calculatorul, fara incetinirea altor aplicatii si procese.

Produsele BitDefender 2011 sunt usor de utilizat si ofera clientilor informatii utile pentru a raspunde nevoilor acestora privind securitatea online, incluzand tutoriale despre instalare, o biblioteca cu videoclipuri explicative despre caracteristicile si configurarea produsului, precum si suport tehnic gratuit 24/7.

“Securitatea informatica nu se refera doar la indepartarea amenintarilor informatice, ci reprezinta o serie de alegeri bine administrate ce pun in balanta nevoile utilizatorilor si realitatile universului digital. In contextul actual, raspandirea internetului a condus la utilizarea calculatorului in domenii precum jocurile online, e-learningul, grupurile de lucru, lansand astfel o noua era in securitatea personala”, a declarat Vincent Hwang, BitDefender Global Director, Product Delivery. „Generatia BitDefender 2011 este raspunsul la aceasta schimbare importanta in peisajul securitatii si asigura protectie superioara impotriva atacurilor online, oferind in acelasi timp imbunatatiri majore in performanta sistemului si posibilitatea personalizarii setarilor astfel incat sa corespunda cerintelor si stilului personal al clientilor”.


Alte imbunatatiri in generatia de produse BitDefender 2011:

Protectie

 • Detectie imbunatatita– Fiecare produs BitDefender utilizeaza tehnologii proactive si detectie pe mai multe niveluri pentru a prinde si elimina ultimele amenintari informatice inainte de a infecta sistemul.
 • QuickScan– Includerea tehnologiei QuickScan inseamna detectie mai buna si timpi de raspuns superiori pentru cele mai riscante si frecvente activitati pe calculator.
 • Search Advisor– Gama 2011 avertizeaza asupra paginilor web, afisate in lista de rezultate ale motoarelor de cautare, care pot raspandi programe spyware sau continutmalitios, link-urile fiind verificate in timp real in serverul online BitDefender.

Viteza

 • Smart Scan– Scanarea optimizata omite fisierele sigure oferind o viteza superioara, dar si un consum redus de resurse. Totodata, previne incetinirea calculatorului prin ajustarea setarilor produsului in functie de resursele disponibile ale sistemului.
 • Modul de Joc si Laptop– Aceste moduri de functionare ofera o experienta sigura si fara intreruperi in timpul rularii, prelungesc durata de viata a bateriei, reduc incarcarea sistemului si intreruperile prin diferite mesaje din produs in timpul activitatilor favorite.

Personalizare

 • Design adaptabil– Noua interfata face ca procesul de instalare sa fie foarte simplu si permite utilizatorilor sa aleaga intre modurile de vizualizare Novice, Intermediar sau Expert, in functie de propriul nivel de cunostinte.
 • Legaturi rapide– Toate produsele BitDefender 2011 permit utilizatorilor cu cerinte specifice, precum parintii sau pasionatii de jocuri sa isi creeze in interfata comenzi rapide catre functiile cele mai frecvent utilizate.
 • Sfaturi utile– Produsele BitDefender includ o serie de sugestii si alerte relevante pentru utilizatori, in functie de activitatea acestora.

Pentru a obtine licenta gratuita pe 3 luni de zile accesati link-ul urmator (pagina Facebook a BitDefender World):
https://www.facebook.com/bitdefender?v=app_10442206389
Apasati butonul “Like” si veti beneficia de promotie.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

12 responses to “BitDefender Internet Security 2011 – 3 luni licenta GRATUITA”

 1. alin

  Buna oferta Radu. Vroiam sa testez si firewallul…stiam de la tine ca e f bun. 😀

 2. mikailo

  am instalat suita si iti multumesc pt info, dar vreau sa te intreb daca e ok sa pastrez MBAM, pt ca bitdefender m-a avertizat ca ar cam trebui sa il dezinstalez. cred insa ca nu e nevoie,pt ca MBAM e doar ca scaner, nu are protectia in timp real, deci…ce zici ?

 3. kosuteru

  Cand se lanseaza versiunea 2012?
  Licenta de 2011 va fi valabila si la 2012?
  MULTUMESC !

 4. Ionut1715

  Mulţumim pentru informare

 5. basano

  Am sa-l incerc desi utilizez KIS

  1. maurizio

   E peste KIS. Iti spun pt ca am folosit si eu KIS. 😀

 6. basano

  Mersiiii

 7. Marian

  Daca vrei sa ai toata siguranta Bitdefender,seteaza control parental si scanarea registrilor.Il folosesc de 4 ani si pot spune ca in ultimii 2 ani nu are egal

  1. jean

   Eu folosesc versiunea free…contine tot ceea ce e important in acest produs.Ce ma uimeste este faptul ca desi are un kit f mare de instalare.se misca f bine pe pc! Tocmai din cauza acestui kit maret nu am putut instala BIS…ci doar versiune free dar pana acum sunt multumit.

 8. Marian

  Folosesc panda cloud in paralel,pe care il pornesc rar(preventiv).Mai scanez ocazional cu MBAM si nu am avut probleme.Daca apare un virus Bitdefender il blocheaza primul si apare un conflict intre antivirusi(fiecare incearca sa-l stearga din carantina celuilalt) si este necesara repornirea sistemului sau oprirea procesului din service

Leave a Reply