Concurs cu premii Handmade

Alaturi de Faith1st, votat cel mai bun blog romanesc de handmade, organizam un nou CONCURS.

Premiile vor fi speciale, cu totul deosebite fata de tot ceea ce am oferit pana acum.

Asa ca sa incepem chiar cu ele: este vorba de un set de felicitari, special realizate pentru acest concurs, cu tematici diferite, in functie de anotimp sau context. Setul de cinci felicitari vine impreuna cu o cutie plic, vesela si gata sa ajunga la cine se va dovedi ca o merita.

Pe langa setul de felicitari, vor mai fi 3 premii, constand in cate o felicitare dintre urmatoarele: Old TimesBlue DaysMy Fairy TaleFreedom, My ButterfliesTimp si La Musique.

Cum poti intra in concurs?

Tot ce trebuie sa faci, este sa dai un like paginii Handmade Faith1st, si sa scrii un comentariu la acest articol de pe blogul Faith1st despre un obiect pe care l-ai realizat tu singur, fara ca aceasta sa fie neaparat ocupatia ta; cateva exemple ajutatoare: i-ai confectionat fiului tau o jucarie sau i-ai facut fiicei o rochita, ti-ai amenajat singur o camera sau gradina, etc. Exemplele date nu sunt limitative, ci explicative.

Castigatorul setului de felicitari va fi ales in functie de urmatoarele criterii: originalitate, creativitate si perspicacitate.

Castigatorii celor 3 felicitari vor fi alesi prin tragere la sorti, iar dupa validarea extragerii, si anuntarea celor 3 castigatori, acestia isi vor putea exprima optiunea cu privire la felicitarea aleasa.

Data limita a concursului: 1 august.

Mult succes! ;)

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

11 responses to “Concurs cu premii Handmade”

 1. happyday

  Ce sa zic…io-s cam atehnic de feliul meu.
  Numai ca, intr-o zi, feciorasul meu cel scump si drag mi-a zvarlit o provocare ciudata : “tata, imi faci si mie un castel din cuburi? te rooog”. M-am uitat chioras la el pana m-am convins : tipul vorbea serios.
  Asa ca m-am pus pe treaba. Dupa cateva incercari esuate, m-a palit o idee salvatoare si mi-am privit cu subinteles nevasta. S-a prins repede de vreme ce a replicat imediat : “ia-ti gandul, pe mine nu ma zidesti intre cuburile alea”.
  Asa ca m-am chinuit si m-am tot chinuit, presat fiind si de strigatele aluia mic : “mai mare, tata, mai mare !”. Pana la urma am fost silit sa plantez o parghie intre cele doua turnuri nenorocite ale nenorocitului de castel, ca parca erau magnetizate sau indragostite, se inclinau imediat ca sa se tzuce.
  Bineinteles, feciorasul e nemultumit in continuare. Sunt la capatul puterilor. Are cineva o sugestie, cum as putea imbunatati constructia asta primitiva : https://imageshack.us/photo/my-images/263/castelalamicu.jpg/ ?

 2. SGV

  Se apropia ziua in care ne casatoream si nu gasisem inca pahare frumos ornate…lasand la o parte faptul ca aveau un pret exagerat…cel putin 30-4o RON / 1 set…
  Prin urmare am decis sa mi le fac singur si am trecut la fapte: am cumparat un set de pahare de sampanie, panglica aurie si argintie de diferite dimensiuni (la latime), snur auriu si argintiu, pistol care topeste baghetele de plastic (se alimenteaza la 220 Vca si exista rezerve de plastic ce se introduc in el si se topesc…).
  Cu ajutorul acelui pistol de topit lasticul transparent si cu foarte multa imaginatie, mi-am ornat singur paharele foarte frumos, acel plastic topit…am lipit panglica si snurul de pahare…per total mi-a luat vreo 1-2 ore dar au iesit super…le-a placut tuturor.
  Am ornat 2 seturi de pahare…pentru noi (miri) si pentru nasi.
  Au fost excelente, bineinteles ca le-am pastrat, le avem si acum in vitrina 🙂
  Asteptam un bebe…sa aiba “grija” de ele :)))

 3. SGV

  Multumesc, mi-am reparat greseala

 4. cobra

  Ce-mi plac mie aprecierile astea narcisiste şi cosmopolite gen “cel mai bun blog romanesc de handmade”. Cine o fi declarat acel blog “cel mai bun” Dumnezeu cu mila. Cât despre termenul “handmade” probabil aşa spunea şi bunica atunci când îi ieşeau din mână mileurile şi alte asemenea.
  Ai dracu’, nemţi, nu mai putem vorbi/scrie româneşte că ne pute gura sau ne cad degetele.

  Mda, boala e contagioasă rău de tot.

 5. cobra

  Aaa, încă una.
  Dacă dau click pe linkul blog românesc de handmade şi după aceea la Contact, de ce naiba prostul ăsta de WOT sare ca ars? Întreb şi eu ca fraierul pe stăpânul acestui blog care se ocupă cu securitatea datelor.

 6. Danna

  Cobra, scrii de parca ai scrie de pe plita 🙂

 7. Concurs Handmade – Rezultate finale

  […] cum anuntam mai demult am organizat un concurs cu premii handmade, iar castigatorul setului de felicitari este Daniel […]

Leave a Reply