[Exclusiv] Descarca BitDefender 2012 versiunea finala inainte de lansarea oficiala

Iata ca produsele BitDefender 2012 au fost deja urcate pe servere cu o zi inainte de lansarea finala. Le puteti descarca si instala chiar de acum urmand link-urile de la finalul articolului. Maine, 28 iulie vor fi lansate oficial din cate se pare: BitDefender Antivirus 2012, BitDefender Internet Security 2012 si BitDefender Total Security 2012.

bitdefender 2012

Cea mai recenta versiune a produsului varf de gama de la BitDefender a fost special creata pentru a oferi cea mai sigura, eficienta si prietenoasa experienta.

“Din perspectiva interactiunii utilizatorului cu produsele de securitate, noul mod Auto-pilot este probabil cea mai importanta schimbare. Din momentul in care e pornit, nu mai este generata nicio alerta si toate deciziile sunt luate automat”, a declarat Florin Virlan, Engineering Director, Consumer Products, BitDefender.

“Pentru a raspunde cresterii preocuparilor legate de protectia si disponibilitatea datelor, am operat imbunatatiri semnificative in zona de backup online si am adaugat functionalitati de sincronizare automata a datelor intre computere. Este cu siguranta cel mai performant produs BitDefender de pana acum si asteptam cu nerabdare feedback-ul utilizatorilor din perioada de testare BETA”, a continuat acesta.

Alte schimbari includ functia de Scan Dispatcher, care ruleaza sarcini de scanare (inclusiv scanari recurente ale sistemului) utilizand algoritmi ce identifica perioadele cand incarcarea sistemului este redusa, eliminand astfel impactul procesului de scanare asupra utilizarii curente a sistemului. BitDefender Rescue CD a evoluat, devenind BitDefender Rescue Mode, un minisistem de operare bazat pe Linux, care permite recuperarea datelor si dezinfectarea sistemului in situatii critice. Noul Rescue Mode este acum stocat direct pe hard-disk, fiind instalat odata cu solutia de securitate.

Iata si lista completa si detaliata a schimbarilor (engleza):

Autopilot
Autopilot provides a hassle-free experience by making optimal security-related decisions without input from you. This means no pop-ups, no alerts, nothing to configure.
Scan Dispatcher
The Scan Dispatcher finds and uses time-slices when system resource usage falls below a certain threshold to perform recurring scans of your entire system. This way BitDefender does not interfere with
user-initiated actions and does not impact system responsiveness.
Rescue Mode
If e-threats, such as rootkits, cannot be removed from within the Windows operating system, the computer is re-booted in Rescue mode a trusted environment which is then used for cleanup and restoration.
Online Backup
The updated Online Backup monitors your important files and instantly backs them up to a secure remote server whenever a change is detected. BitDefender Total Security comes with 2GB of free storage.
Streamlined installation
BitDefender 2012 easily installs with just a few clicks, and in half the time required by the previous version.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

85 responses to “[Exclusiv] Descarca BitDefender 2012 versiunea finala inainte de lansarea oficiala”

 1. Paul

  Imi primu rand as dori sa imi cer scuze ca tot fac duble post.

  As dori daca se poate sa ma ajute cineva intr-o privinta, de ce produsul BD IS 2011 cand isi face update imi cere sa dau restart?

  Multumesc pt amabilitate.

  1. Adrian

   Ca sa nu mai ceara restart trebuie sa intri la Actualizare\Optiuni, iar la categoria “Setari avansate” sa bifezi “Asteapta repornirea, nu intreba” sau echivalentul ei in engleza.

 2. Liviu

  @Paul:Probabail s-a facut o actualizare la module(actolizare menita sa imbunatateasca produsul),de fiecare data(cand face update)iti cere restart ?

 3. iulian

  de ce cand doresc sa accesez bidif..COM ma trimite pe siteul neactualizat .RO ??si ce as putea face?

  1. Paul

   Incearca acest site: https://www.bitdefender.co.uk/

   As dori sa le mai adresez o intrebare celor care se pricep, acest pdf reader ii un malware: https://www.investintech.com/resources/freetools/slimpdfreader/ . As dori o analiza a produsului daca se poate.

   Multumesc pt amabilitate si intelegere!
   O seara placuta!

   1. Alexandru Constantinescu

    Paul, produsul respectiv nu este un malware.

 4. iulian

  ms 😀
  hmm o analiza in sensul ca vrei sa vezi ce AV il detecteaza si ce tip de malware gasesc? o idee ar fi sa uploadezi appl pe virustotal.com iar de aici va fi scanat cu 40 AV

  P,S,

  mi se intampla numai mie ca de fiecare daca cand vreau de dezinstalez Bit imi da “setup error”?

  :))

 5. Liviu

  @Paul:slimpdfreader nu este malware este un program asemanator Adobe PDF Reader.VirusTotal: https://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=fa2772f8c8798d71b11813447d2b1398fb73ed3e9797ae2d2946711e9c232fab-1311880559

  1. Paul

   @Liviu

   TrID:
   Win32 Executable Generic (58.3%)
   Win16/32 Executable Delphi generic (14.1%)
   Generic Win/DOS Executable (13.7%)
   DOS Executable Generic (13.6%)
   Autodesk FLIC Image File (extensions: flc, fli, cel) (0.0%)

 6. Babookhary

  A.V.S.S.(Another Version, Same Shit).sa-i traga inainte cu testele platite..

 7. Paul

  @Multumesc tuturor pt ajutorul oferit!

  As dori daca se poate sa vorbesc cu un reprezentant Bitdefender!

  Multumesc pt intelegere!

 8. Liviu
 9. Paul

  @Multumesc Liviu de ajutor!

  O sa adresez aici intrebarea: De ce ocupa BD 1GB in Common Files ?

  Multumesc.

  1. Paul

   Inca o adaugare: la versiunea BD IS 2011, mai exact Bitdefender Antiphishing Toolbar 2.0 nu este compatibila cu aplicatia Firefox 5.0.1 ? O remediere daca se poate!

   O seara placuta!

 10. iulian

  asteapta un update care va remedia aceasta problema.

 11. BitDefender 2012 … inceput cu stangul

  […] nefinisat.Din pacate lansarea a fost facuta in graba, dupa doar 4 versiuni Beta. Dupa ce am postat link-urile de descarcare a produsului, au inceput sa apara raportarile unor probleme deranjante: modul Auto Pilot nu poate […]

 12. kkry78

  BitDefender Internet Security 2012 [instalat]
  Primul update la program dela v15.0.27.305 [la lansare]
  la v15.0.27.312 [primit astazi ora 19:00]
  Da chiar ca a fost o lansare in viteza a produsului.Deja update!

Leave a Reply