Ochelari de soare, Mini Laptop-uri, iPhone 4 – toate gratuite pe Facebook – Teapa si Spam la ordinea zilei

Facebook-ul este o sursa continua de inspiratie pentru multi. Unii fac spam si phishing cu asa-zise clipuri video incendiare. Apoi fie se aleg cu niste conturi pe reteaua sociala, fie bani in urma reclamelor.

S-a “inventat” altceva acum si se bazeaza pe naivitatea utilizatorilor si dorinta de castig rapid.
Totul a inceput cu “Ochelari de soare pentru primii 1000 participanti”, apoi s-a ajuns la chestii de-a dreptul gogonate “Mini Laptop ABSOLUT GRATUIT PENTRU PRIMII 100.000 de participanti” sau “Free IPHONE 4 for first 500,000 members”.

Daca stai si cugeti macar 10 secunde si analizezi anumite detalii iti vei da seama ca este o minciuna sfruntata. Sa luam evenimentul cu Laptop-urile. Cine este organizator? Pagina “Papagali vorbitori“… Cred ca nu mai e nevoie de vreun comentariu aici.

laptop la primii participanti

Toate aceste tepe se bazeaza pe trafic si Like-uri multe aduse peste noapte pentru o mini-afacere a individului X sau Y.

Pentru a participa, trebuie sa urmezi acesti pasi:

*1. Click pe “Particip”.

*2. “Like” / “Imi place” aici: https://www.facebook.com/pa​ges/Papagali-Vorbitori/120​991581325703

*3. Invita toti prietenii apasand butonul de sub poza cu laptop-ul din stanga-sus pe care scrie “Invita persoane”/”Invite Guests”. Avem un script special conceput pentru asta ce inregistreaza fiecare persoana care isi invita TOTI prietenii. Daca nu va invitati prietenii nu veti fi inregistrati de script si, in concluzie, nu veti primi Laptop-ul.

*4.Scrie pe perete “Particip” si modelul de laptop dorit (Apple-Asus-Acer-Toshiba-S​amsung)
————————–​————————–​————————–​—
Taxele de transport le suportam noi in totalitate, deci nu trebuie sa va faceti griji pentru costuri. -ne rezervam dreptul de a schimba oricand datele acestui eveniment

free iphone

Cand mai primiti invitatii la asemenea Mega-Evenimente cu Mega-Super-Premii, apasati butonul “X” cu incredere si ignorati solicitarea.
Concursurile adevarate sunt organizate de firme cunoscute si de incredere si le gasiti listate pe site-ul www.konkurs.ro (probabil cel mai bun de acest profil).

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “Ochelari de soare, Mini Laptop-uri, iPhone 4 – toate gratuite pe Facebook – Teapa si Spam la ordinea zilei”

 1. Postolachi Dumitru

  Vezi ca site-ul recomandat are listat astazi pe ultima pozitie o noua tentativa de phishing la adresa ING Bank dupa modelul celei precedente (aceeasi idee, acelasi text, acelasi formular).

  Recomandarea mea in materie de concursuri este http://www.facebook.com/concursuri/

 2. Postolachi Dumitru

  Aceasta e foarte bine insa ar fi bine daca ar fi sters si utilizatorul care genereaza aceste phishing-uri (dupa investigatiile mele sunt 2 pustani care fac aceasta doar ca Facebook e destul de secretos si toata lumea isi poate face de cap)

 3. Postolachi Dumitru

  Stiu ca fiecare cioara isi lauda puiul dar sa nu uitam ca in afara de site-ul mentionat de mine toate celelalte 40 – 50 de site-uri de concursuri cate am reusit sa identific altceva nu fac altceva decat sa ma urmareasca si apoi sa posteze si ele.

 4. Alex

  Hehe, I knew it!

 5. VladG

  Prostii , si pe mine deja ma sacaie cu toata astea. 🙂

Leave a Reply