Suita Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac este compatibila cu Mac OS X Lion

kaspersky mac os x lionKaspersky Lab anunta ca solutia de securitate Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac este compatibila cu noua versiune a sistemului de operare Apple Mac OS X Lion. Utilizatorii care folosesc deja suita Kaspersky Lab pentru Mac au primit o actualizare automata a produsului, pentru a-si mentine sistemul la cel mai inalt nivel de protectie.

Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac foloseste multiple tehnologii de securitate, precum bazele de date cu semnaturi – atat pentru Mac, cat si pentru Microsoft Windows sau Linux –, analiza euristica, dar si tehnologii avansate de tip „cloud”. Utilizatorii sunt protejati in fata celor mai noi tipuri de malware, impiedicand raspandirea acestora in retelele de calculatoare, care folosesc platforme de operare multiple. Solutia de securitate a fost lansata in noiembrie 2010, devenind una dintre cele mai populare suite antivirus pentru Mac.

Mac OS X Lion reprezinta o actualizare importanta pentru Mac OS X, aducand schimbari semnificative in interfata grafica si in elementele de baza ale arhitecturii sistemului de operare. Noua suita Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac este acum disponibila, Kaspersky Lab sfatuind utilizatorii noi sa descarce ultima versiune a produsului direct de pe site-ul oficial al companiei.

Mai multe informatii despre Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac sunt disponibile aici: https://www.kaspersky.com/kaspersky-anti-virus-for-mac. Versiunea actualizata a produslui poate fi descarcata de aici: https://www.kaspersky.com/kav-mac-latest-versions.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “Suita Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac este compatibila cu Mac OS X Lion”

  1. Mama

    Dar daca nu sunt virusi pentru MAC de ce ar trebui sa imi cumpar un soft pentru MAC? Doar sa mai consum resurse de procesor? presupunanad ca banii nu conteaza

Leave a Reply