Wondershare LiveBoot 2012 – Recupereaza datele si salveaza-ti calculatorul din orice situatie (licenta gratuita)

Indiferent daca ti-a picat hard disk-ul, calculatorul nu mai porneste deloc sau nu poti intra in Windows oricat ai incerca, Wondershare LiveBoot 2012 te poate ajuta in orice situatie. Integrand tehnologia de ultima ora Microsoft WinPE, CD-ul sau stick-ul USB LiveBoot iti permite sa pornesti calculatorul si sa remediezi problemele lui de bootare, recuperezi date, faci backup si restaurezi fisiere sau intreg sistemul, clonezi sau stergi o partitie, peste 40 de functii in total.
Interfata grafica prietenoasa simplifica procedurile complicate de reparare in doar cateva click-uri atat pentru utilizatori incepatori cat si avansati.

wondershare liveboot cd

Functii principale

  • Windows Recovery – Ofera o solutie completa pentru orice problema Windows incluzand imposibilitatea de a porni, infectii cu virusi, blue\black screen si altele.
  • Data Recovery – Recupereaza datele de pe orice hard disk intern sau extern indiferent daca a fost formatat, corupt si are efect indiferent de tipul de fisier: documente, arhive, email-uri, poze, clipuri video, fisiere audio.
  • Disk Management – Solutii complete pentru managementul hard-ului incluzand managementul partitiei, clonarea discului\partitiei, stergerea unui disc\partitii etc.
  • Password & Key Finder – Reseteaza parola Windows cand ai uitat datele de logare si gaseste cheia Windows sau Office cand doresti sa le reinstalezi.

Obtineti licenta GRATUITA pentru acest produs deosebit de util folosind link-ul:
https://www.wondershare.com/topic/giveaway-liveboot2012.html

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Wondershare LiveBoot 2012 – Recupereaza datele si salveaza-ti calculatorul din orice situatie (licenta gratuita)”

  1. drWoo

    Am primit licenta, precum si un link de unde se poate descarca un downloader. Apoi inca 315 MB si gata! Multumesc Radu pentru pont!

Leave a Reply