EaseUS Todo Backup free 3.0 – Un program excelent de backup

Fisierele tale pot fi sterse accidental, corupte de catre un virus sau cand unul din hard-uri cedeaza, etc. Mai putin de 20% dintre utilizatori isi fac un backup al PC-ului. EASEUS Todo Backup Home este un program gratuit de backup si recuperare a datelor, de orice fel ar fi acestea: poze, muzica, video, documente, aplicatii, etc.

easeus todo backup

Programul este o buna alternativa la softurile costisitoare gen Acronis True Image sau Norton Ghost. Are capacitatea de a face backup complet sau incremental (salveaza doar fisierele modificate de la ultimul backup efectuat) al unei partitii sau HDD.
De asemenea poate clona o partitie sau un intreg hard disk.

De curand a fost lansata versiunea 3.0 si aduce cateva noutati printre care: posibilitatea de a face backup incremental. Atunci cand ai un backup realizat, nu este necesar sa-l faci de la capat, Todo Backup va sesiza modificarile si le va adauga in backup-ul existent.

In al doilea rand este oferita si functia Universal restore, iar functiile de clonare a unui disc sau partitie au fost imbunatatite.

Backup-ul poate fi salvat local – pe HDD, pe un FTP sau CD\DVD.

Daca PC-ul tau nu mai porneste si ai un backup efectuat, Todo Backup are solutia: poti crea un disc bootabil de recuperare a datelor rapid si eficient.
Este probabil cel mai bun program gratuit de backup existent pe piata si merita sa-l incercati.

Pentru a descarca EASEUS Todo Backup Home 3.0 accesati link-ul de mai jos:
https://www.todo-backup.com/products/home/free-backup-software.htm

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

14 responses to “EaseUS Todo Backup free 3.0 – Un program excelent de backup”

 1. Paul

  Buna seara!

  Folosesc programu inca de la versiunea 2 si sunt foarte multumit de el!

  RADU a aparut un nou test la av-comparatives:

  https://av-comparatives.org/en/comparativesreviews/performance-tests

  O seara placuta!

 2. virus2009

  dintre suitele free tot clonezilla e taticul lor tinind cont ca se pot efectua backup pe windows, linux, mac OS ,fara a instala un soft in pc , rulink sub linux .

 3. Catalin

  Eu folosesc COMODO Time Machine. Oare este mai bun ? Pentru mine da.

 4. Bill Porti

  Salut!

  In C:\WINDOWS sunt patru folders: rundl132.exe; rundl16.exe; logo1_.exe si logo_1.exe. Toate au 0 bytes; se gasesc doar in aceasta locatie; create in DD/MM/YYYY; windows registry traces 0; nu se regasesc in log’ul HijackThis (OK conform hijackthis.de).

  Startup items:
  ctfmon.exe C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
  avgnt “C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\avgnt.exe” /min
  NvCplDaemon RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup

  Am scanat: MBAM, Avira, Bitdefender Quickscan, Kaspersky Virus Removal Tool, Dr.WEB CureIt!, Hitman Pro -> nothing found!

  Multumesc anticipat!

  1. Gigi
 5. Cristian

  Intr-adevar, TODO este un program de back-up excelent, iar chestia cu backup-ul incremental in face sa fie absolut minunat.
  Un program de recomandat.

 6. Nelu B

  Salut,Poate imi spune si mie care e diferenta intre back-upul diferential si cel incremental (Si cand trebuie folosit unul sau altul).Am facut un back-up pe un HD extern cu ambele metode.Nu vad nici o diferenta(am testat si cu modificari in folderul de pe pc,acelas lucru)

 7. Razvan

  @Nelu B: am gasit ceva ce poate te va face sa intelegi care este diferenta dintre un backup diferential si un backup incremental: https://toor.ro/wiki.php

 8. Nelu B

  Deci dupa cum am inteles,la modul concret problema se pune numai la cantitatea de date pentru back-up,implicit la viteza de back-up(mai mare in cazul inkremential).Insa baza de date ,ramane aceas in ambele cazuri.Multumesc Razvan

  1. happyday

   backupul incremental este si mult mai flexibil.
   spre ex. faci duminica un full backup, marti un backup incremental care include doar datele modificate de duminica pana marti, iar joi un alt backup incremental care include doar datele modificate in intervalul marti-joi.
   similar, daca faci marti un backup diferential acesta va include datele modificate de duminica pana marti, iar joi backupul diferential va include toate datele modificate de duminica pana joi.
   de asta se spune ca un backup diferential e o suma a backupurilor incrementale.

   ptiu, sa nu ma deochi, iar am fost util pe blogul asta. 😀

 9. Nelu B

  Daca fac un back up joi in back up am fisierele si datele ca in original,ndiferent prin ce metoda fac backupul.Insa prin metoda incrementala se prelucreaza numai datele de marti pana joi,iar in diferential de duminica pana joi,insa rezultatul e acelas,adica este copia dupa originalul la starea in care se gaseste joi

 10. Nelu B

  @Nelu B.Atunci cand trebuie facut backupul diferential?

  1. happyday

   e chestie de optiuni: poti alege sa faci backup incremental sau backup diferential. despre avantajele si dezavantajele fiecaruia gasesti mai multe aici : https://support.microsoft.com/kb/136621 .

 11. Nelu B

  (support microsoft)
  @”In order to restore all the files, you must have all of the incremental backups available. ”
  Ai probabt backupuri incrementale cu cu programul acesta?
  Deci programul,la fiecare backup isi creaza un folder(.PBD)Azi am facut backup incremental.Normal in ultimul .PBD ar fi trebui sa vad NUMAI filele schimbate sau adaugate.In schimb eu vad TOATE FILELE ca si la primul backup,plus,normal si filele noi adaugate.Asa ca nu trebuie sa am “all of the incremental backups available” ci numai pe ultima,
  In rest gasesc programul ok

Leave a Reply