Outpost Security Suite Pro 7.5 – licenta GRATUITA (oferta 72H)

Outpost Security Suite Pro ofera o solutie completa de securitate ce include: Antivirus, Antispyware, Firewall, Attack Detection, Proactive Protection, System Guard, URL blacklist, File and Folder protection, Anti-Spam.

outpost security suite pro

Puteti avea toate acestea gratuit printr-o promotie valida de astazi pana pe 19 august, daca ati ratat promotia anterioara.

Accesati link-ul urmator pentru a beneficia de promotie:
https://dottech.org/freebies/23269/dottech-promo-free-1-year-licenses-of-outpost-security-suite-pro-72-hours-only/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

10 responses to “Outpost Security Suite Pro 7.5 – licenta GRATUITA (oferta 72H)”

 1. ocsi

  Acum nu stiu ce sa folosesc. Outpost are firewall mai bun decat AIS (asta avand un firewall foarte slab) si are si modul HIPS. Dar AIS este mai bun la capitolul antivirus avand un modul de detectie comportamentala destul de bun si pe deasupra contine si Sandboxie.
  Outpost Security Suite Pro o fi mai bun decat Avast IS? Ce parere aveti?

 2. virus2009

  la valoarea ta eu zic ca pe firewall te bazezi , nu pe functia de av , esti atent ce faci in fata pc-ului , parerea mea .

 3. ocsi

  Nu stiu daca e ironie sau nu in ceea ce ai zis, dar chiar sunt incurcat (dar nu cred ca o sa crap din asta). Am incercat un dialog pe aceasta tema, atat. Nu Outpost vs Avast, ci o discutie constructiva.
  In fine … “la valoarea mea” … de ce dracu’ ma mai bag in seama pe aici? Din nostalgie? Din prostie? Probabil din al doilea motiv …

 4. virus2009

  ai inteles gresit , ma refeream ca nu esti incepator si deschizi toate prostiile pamintului .

 5. ocsi

  OK!

  1. happyday

   ocsi, my friend

   de ce te superi inutil? virus2009 nu e genul care sa faca misto tocmai de tine. omul ti-a transmis un mesaj apreciativ, era vizibil cu ochiul liber…

   “de ce dracu’ ma mai bag in seama pe aici? Din nostalgie? Din prostie? Probabil din al doilea motiv …”…ia-o si tu mai usurel, chiar nu e cazul sa-ti faci atatea probleme, mai ales in situatia in care parerile sau intrebarile tale sunt intotdeauna binevenite.

   io ce-ar trebui sa fac? sa ma spanzur ca ma iau unii in tarbaca mai tot timpul? neeee…e mai frumoasa viata atunci cand ai parte si de “condimente” de-astea. 😀

   have a nice day, my friend ! 🙂

   1. ocsi

    happyday
    Nu m-am suparat. Nu am inteles ce a vrut sa spuna (oi fi dormit cu capul sub pat – mai sunt si astfel de momente in viata unui om), dar virus2009 a explicat in urmatoarea postare. Asta a fost tot. Oricum il apreciez pe acest user (stie ce spune si e bine sa iei in calcul raspunsurile/variantele lui).

 6. virus2009

  nu vreau sa se inteleaza gresit ce vreau sa spun aici dar in fundal persloana respectiva o stiu de pe vt in care toti erau desteptii pamintului si nu puteai comenta ca erai ……, sa vedeti un raspuns de al meu referitor la google +

  daca nu iti convine nu iti faci cont , cam asta e ideea , oricum eu le vad o perdere de timp , sa casti gura acolo toata ziua , nasol moment a mai ajuns user-ul sa aiba un pc in dotare , trist dar adevarat , oricum nimic nu-i intamplator , ceva se urmareste intr-un final aceste chestii cu astfel de site-uri .

  acuam, raspunsul lui ……

  Oare ce-ai vrut să zici?
  E greu cu limba română, nu?

  al meu e:

  foloseste google translate daca nu intelegi , citeste atent , nu te grabi , nu am scris in termeni medicali sa nu inteleg

  apropo la ce am am scris mai sus si nu o spun in nume de rau , daca gresesc sa imi spuneti , oare nu explic si ma pronunt ca expresie sa inteleaga tot user-ul? , poate gresesc si trebuie sa se comunice in termenii din domeniu ? ,

  1. ocsi

   virus2009
   Nu am inteles ce ai vrut sa spui (din nou – cred ca ma ramolesc). Dar nu e important asta ci ca sa-mi cer scuze daca te-am iritat. M-am gardat prosteste la o replica de a ta. Te respect si nu de putine ori sfaturile tale (date aici sau in alta parte) m-au ajutat. Asa ca … Scuze din nou.

 7. virus2009

  @ osci

  stai relax , nui problema 😉

Leave a Reply