Returnil System Safe 2011 Pro – Scapa de Virusi Definitiv (licenta GRATUITA)

returnilV-ar placea sa nu va mai pese de virusi, fara a avea antivirus ? Veti spune ca nu se poate, dar eu va spun ca este posibil.
Returnil Returnil System Safe 2011 Pro reuseste acest lucru prin clonarea sistemului de operare si realizarea unui mediu virtual ce este rulat in locul primului. Tot ce se creeaza\copiaza\modifica acolo este sters automat dupa restart. Totusi, fisierele pe care le doriti salvate chiar dupa repornirea sistemului, se pot salva folosind optiunile programului.
Astfel, salvati documentele importante, create sau copiate explicit de dumneavoastra si orice altceva periculos va fi indepartat fara bataie de cap.

Returnil Returnil System Safe 2011 Pro este un produs complet nou, care utilizeaza o combinatie de antivirus si un sistem virtual pentru a proteja computerul de toate tipurile de virusi si alte programe cu caracter malitios.

Returnil Virtual System 2010

Returnil 2011 utilizeaza o tehnologia avansata anti-malware si de virtualizare. Se cloneaza sistemul de operare si creeaza un mediu virtual pentru PC. In loc de incarcarea sistemului de operare nativ, este incarcata o clona care va permite sa rulati aplicatii si sa efectuati activitati online intr-un mediu complet izolat. In acest fel, sistemul de operare-ul real nu este afectat de virusi, troieni, sau orice alta aplicatie daunatoare. Pentru a reveni la mediul real al sistemului de operare, trebuie doar sa reporniti PC-ul.
In timp ce lucreaza in mediul virtual, aveti optiunea de a salva documente si fisiere, astfel ca datele dumneavoastra nu vor fi pierdute atunci cand sistemul este repornit.

Ofera:

 • AntiVirus – protectie in timp-real si scanare la cerere
 • System Safe (Virtual System) – cloneaza sistemul de operare si il ruleaza intr-un mod virtual
 • Virtual Disk – creeaza un disc\partitie virtuala (alternativa la Secret Disk)
 • Access Protection – protejarea programului cu parola si alte optiuni pentru prevenirea utilizarii sale neautorizate

Returnil System Safe 2011 se poate obtine GRATUIT urmand link-ul de mai jos:
https://eclack.com/giveaway-returnil-system-safe-pro-2011-pro-ulimited-serial-number-keys/

Folositi serialul si link-ul de descarcare precizat la adresa de mai sus. Promotia este valabila doar 72H.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

11 responses to “Returnil System Safe 2011 Pro – Scapa de Virusi Definitiv (licenta GRATUITA)”

 1. daniel

  Radu e bun acest soft? Merita instalat?

 2. nork

  Este echivalentul lui Wondershare Time Freeze? Din cate observ,face cam la fel sau difera de modul de a lucra:unul ingheata setarile si memoreaza ce modificari se fac apoi si celalalt creaza un spatiu virtual? Care este mai bun din cele 2 ?Antivirus si spatiu virtual am si eu,nu asta ma intereseaza…

 3. clawname

  E un program foarte bun…am impresia la antivirus foloseste definitiile celor de la avast.
  Il recomand datorita a ce stii sa faca…daca activati virtual mode..puteti faca ce vreti cu calculatoru…chiar sa incercati sa l vedeti cat de bun e la modul antivirus:))…dati un restart si revine la initial.
  Nu consuma mult…eu unu recomand sa cautati la o setare in virus guard..scoateti “Automatically rescan” chestia aia e cam sacaitoare ca dupa fiecare update va scaneaza calcu..deci scoateti-o.
  Deci grija cu programu asta…parerea mea ca e mai bun ca avira…dar nush…e doar o parere :)))

 4. nork

  Pe mine nu ma intereseaza daca are un antivirus incorporat,ci doar functia de revenire la starea de dinaintea pornirii programului….Ma intereseaza daca e mai bun decat Wondershare Time Freeze pt ca pe asta il folosesc de obicei.

  1. clawname

   Era mai bun ca asta nu se simte cand il ai instalat…in schimb wondershare avea un fel de buffer parca…si incetinea un pic sistemul
   …..Radule…fa si tu un buton de edit plz:))

 5. kkry78

  Antivirus F-PROT foloseste Returnil

 6. clawname

  Cam tarziu iti dau raspunsul:))) sorry…dar da..era mai bun.

 7. nork

  Deocamdata raman la Wondershare.Asta un meniu prea elaborat si functia antivirus nu ma incanta 😉

 8. setmefree

  Ce nu imi lace la Returnil ..e ca imi manca 1,2 gb ram…in rest e ok…acu folosesc shadow defender si cred ca e mult mai simplu si mai bun chiar daca nu are AV

 9. ray

  e fain programul din pacate am licenta o luna

 10. ray

  radu nu sti alt program de genu asta da sa manca mai putin din ramii te rog

Leave a Reply