Descarca ghidul de securitate pe Facebook – eBook gratuit

Facebook este o retea sociala care a pus si inca pune multe probleme de securitate a datelor personale sau atacuri de tip phishing, malware, spam.

Pentru ca totusi utilizarea acesteia a devenit poate parte din viata multora, cei de la Facebook au lansat un ghid pentru securitatea contului tau.
O lectura foarte interesanta si utila veti gasi descarcand eBook-ul urmator (format .PDF)

https://www.facebook.com/safety/attachment/Guide%20to%20Facebook%20Security.pdf

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Descarca ghidul de securitate pe Facebook – eBook gratuit”

 1. Gabryel

  https://www.realitatea.net/un-nou-atac-promis-de-hackerii-anonymous-vizeaza-facebook_860296.html – ce-a mai buna stire care am citit-o in ultimu timp 🙂 (da astia de la facebook cand i-si securizeaza serverele!?- utilizatorului ii da un ghid , da ei nu sufla o vorba de problemele lor de securitate…. )

 2. Red9

  Pentru gâște e super util, pentru ăia bătrânii e vax.

  Muțam de info, voi da și pe la alții. 😀

 3. Alte gratuități via Faravirusi.com | I'm not what I am

  […] Primul material vine din zona de Facebook… Facebook este o rețea socială care a pus și încă pune multe probleme de securitate a datelor personale sau atacuri de tip phishing, malware, spam. Pentru că totuși utilizarea acesteia a devenit poate parte din viața multora, cei de la Facebook au lansat un ghid pentru securitatea contului tău. O lectură foarte interesantă și utilă veți găsi descărcând eBook-ul următor (format .PDF) [Sursa] […]

Leave a Reply