Guvernul chinez lanseaza atacuri online – Proba VIDEO

China este deseori blamata pentru lansarea de atacuri online, dar dovezile sunt de cele mai multe ori greu de documentat. Multe atacuri de tip troian pentru spionaj au ca loc de provenienta China, insa pana de curand nu se putea pune in fata opiniei publice ceva concret.

Acum insa au aparut dovezi. Pe 17 iulie, un documentar militar cu titlul “Military Technology: Internet Storm is Coming” a fost publicat pe canalul TV guvernamental CCTV 7 (la adresa https://military.cntv.cn/program/jskj/20110717/100139.shtml)

atac online china

Textul de sus este: “Select Attack Target.” Apoi, utilizatorul alege o adresa IP de unde sa atace (apartine unei universitati americane). Meniul de tip drop-down este o lista de site-uri Falun Gong, in timp ce butonul din stanga spune “Attack”

via F-Secure

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “Guvernul chinez lanseaza atacuri online – Proba VIDEO”

 1. Moroi

  Foarte tare că ai abordat această chestiune. În clipa de față China este cel mai mare persecutor al drepturilor omului. Practicanți Falun Gong (o practică spirituală, complet inofensivă și pașnică) sunt torturați cu cruzime de sistem, închiși, despărțiți de familie, puși să muncească în lagăre de muncă silnică, iar organele le sunt extrase pe viu. Acolo se întâmplă niște atrocități grave și marile puteri închid ochii, pentru că totul e Made in China. Mai multe detalii aici. Îți mai pot da materiale dacă vrei. Lumea trebuie să știe că doar cu prețul sclavilor, China poate practica acele prețuri infime. Mare parte a sclavilor sunt practicanți Falun Gong.

  1. Falu's Go(n)gu

   Corecta indignarea,probabil ca te face sa dormi cu constiinta impacata, ca lupti neincetat, pentru salvarea lumii! Eu propun sa mergem in China si sa dam guvernul jos.Ce zici ? Te bagi ? 😆
   Doamne sfinta indignare venita din dorinta de a cistiga citiva cititori in plus, pentru blogul personal destul de anost …

Leave a Reply