Bitdefender Security for File Servers castiga pentru a doua oara anul acesta distinctia VB100

Bitdefender®, liderul pieţei locale de securitate a informaţiilor, anunţă că produsul Bitdefender Security for File Servers a obţinut distincţia VB100, în cadrul sesiunii de testare organizată în luna august 2011 de publicaţia Virus Bulletin. Bitdefender Security for File Servers a reuşit să obţină distincţia VB100 pentru detecţia ameninţărilor informatice, testarea fiind desfăşurată pe sistemul de operare Windows Vista Business Edition, versiunea pe 64 biţi.

Produsele care obţin distincţia VB100 trebuie să demonstreze că detectează toate ameninţările „in-the-wild”, fără să genereze alarme false la scanarea fişierelor.

Este pentru a doua oară anul acesta când Bitdefender Security for File Servers primeşte recunoaşterea VB100, după rezultatul obţinut în urma testelor din luna iunie, desfăşurate pe sistemul de operare Windows Server 2008 R2. În ultimii trei ani, Bitdefender a obţinut 11 distincţii VB100.

“Testările VB100 de luna aceasta, pe platforma Windows Vista, au fost o provocare pentru echipa VB, pentru că multe dintre cele 48 de produse evaluate au cauzat erori  ce duc la restarturi, încetinirea sistemului, sau chiar blocarea calculatorului”, a declarat reprezentantul Virus Bulletin.

Organizaţia britanică Virus Bulletin, cu sediul în Oxfordshire, a fost fondată în anul 1989 ca o sursă de informaţii în domeniul ameninţărilor informatice şi organizează din două în două luni sesiuni comparative de testare a celor mai importante produse de securitate.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Bitdefender Security for File Servers castiga pentru a doua oara anul acesta distinctia VB100”

  1. Red9

    Felicitari BitDefender-ului pentru distinctie. Sper ca la capitolul end-user sa se mai lucreze putin…

Leave a Reply