50% reducere pentru Bitdefender Total Security 2012 – Oferta 24H

Iata ca produsele BitDefender 2012 au fost lansate de cateva zile si probabil ca multi le-ati testat deja. Pentru produsul BitDefender Total Security 2012 site-ul CNET desfasoara o promotie speciala cu 50% reducere la achizitionarea sa.

bitdefender 2012

Cea mai recenta versiune a produsului varf de gama de la BitDefender a fost special creata pentru a oferi cea mai sigura, eficienta si prietenoasa experienta.

“Din perspectiva interactiunii utilizatorului cu produsele de securitate, noul mod Auto-pilot este probabil cea mai importanta schimbare. Din momentul in care e pornit, nu mai este generata nicio alerta si toate deciziile sunt luate automat”, a declarat Florin Virlan, Engineering Director, Consumer Products, BitDefender.

“Pentru a raspunde cresterii preocuparilor legate de protectia si disponibilitatea datelor, am operat imbunatatiri semnificative in zona de backup online si am adaugat functionalitati de sincronizare automata a datelor intre computere. Este cu siguranta cel mai performant produs BitDefender de pana acum si asteptam cu nerabdare feedback-ul utilizatorilor din perioada de testare BETA”, a continuat acesta.

Alte schimbari includ functia de Scan Dispatcher, care ruleaza sarcini de scanare (inclusiv scanari recurente ale sistemului) utilizand algoritmi ce identifica perioadele cand incarcarea sistemului este redusa, eliminand astfel impactul procesului de scanare asupra utilizarii curente a sistemului. BitDefender Rescue CD a evoluat, devenind BitDefender Rescue Mode, un minisistem de operare bazat pe Linux, care permite recuperarea datelor si dezinfectarea sistemului in situatii critice. Noul Rescue Mode este acum stocat direct pe hard-disk, fiind instalat odata cu solutia de securitate.

Pentru a avea BitDefender Total Security 2012 la doar 129 RON (41.94$), accesati site-ul urmator si apasati butonul “GET IT NOW:
https://download.cnet.com/8301-32471_4-20102842-10391713/got-protection-totally/

Pretul normal al produsului este de 246 RON (49.99 lire sterline). Promotia este valabila doar astazi, 9 septembrie a.c.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

9 responses to “509 reducere pentru Bitdefender Total Security 2012 – Oferta 24H”

 1. iulian

  la ce cerinte obscene are acest AV..pot sa-l dee si gratis ca tot nu l-as instala
  rec: 1,6 ghz dual core??? pffffffffff

 2. yo9fah

  <> … versiunile în limba română se lasă așteptate… să înțeleg că românii nu au nici o contribuție ?

  1. Gigi

   Eu il am deja in romana 😉

 3. Paul

  Sincer iti spun ca l-am puricat dar ce a fost de raportat, i-am raportat unei persoane pe care o cunosti si tu, doar 2 buguri am intalnit pana acuma. In ansamblu nu imi pare rau de alegerea facuta.

  Cu stima,
  Paul

  /edit: am 2 reduceri la produsele kaspersky si Nero.

Leave a Reply