Recibe Una Notificacion Cuando Alguien Visite Tu Perfil – Spam nou pe Facebook

V-am alertat mai demult despre raspandirea unor mesaje de tip Spam pe Facebook. Ele se foloseau de dorinta (bine intetionata) a utilizatorilor de a vedea cine le-a vizitat profilul.

Ei bine, dupa cum va atentionam si atunci acest lucru nu este posibil datorita setarilor Facebook. Totusi, spammeri continua asalturile lor mizand pe aceeasi inselatorie veche sub niste haine mai noi.

Au creat un eveniment pe Facebook cu titlul “Recibe Una Notificacion Cuando Alguien Visite Tu Perfil“, la adresa http://www.facebook.com/event.php?eid=235451269834297. Este ingrijorator ca 228,254 persoane au acceptat deja sa participe (daca cifrele sunt reale).

Eventul este creat de ACTIVA TU CUENTA PREMIUM DE FACEB00K GRATIS si are instructiuni in limba spaniola:

1)- Primero tienes que dar click en ”ASISTIR”

2)- Despues tienes que apretar en [+SELECCIONAR INVITADOS] y debes seleccionar a tus amigos[TENES QUE seleccionas a todos!]

(NOTA: Para seleccionar a los invitados de tu lista mas rapidamente ve apretando TAB y Espacio repetidamente) [TAB es el que esta a la izquierda de la Q]

3..DALE CLICK A ESTE LINK ►
http://www.facebook.com/Recibe.TuNotifcacion?sk=app_7146470109 ◄
Y DALE ME GUSTA A LA PAGINA Y A TODO LOS BOTONES “ME GUSTA”

4..SI CUMPLISTES LOS ENTRA EN EL MURO DE LA PAGINA LISTO Y TE SALDRA! (OJO SI NO CUMPLISTES LOS PASOS NO SALDRA NADA! )

Dand click pe link-ul indicat se va incarca o pagina cu acelasi titlu, care va indruma sa apasati Like de circa 12 ori pe butoanele indicate si apoi pe butonul rosu pentru a va activa in sfarsit aplicatia minune.

CLICK en Todos los Botones “Me Gusta”.Y despues al boton rojo, para ver el truco

notificacion alguien visite perfil facebook spam

Ceea ce nu stiu cei care ajung aici este ca dau de fapt Like la 12 pagini diferite, create de aceiasi profitori care au gandit acest spam.
Bineinteles ca in final nu veti obtine nimic, ci doar veti redirectiona si mai multi prieteni spre a da Like pe aceste pagini parazite Facebook.

recibe notificacion visite perfil facebook spam

NU accesati aceste pagini si NU dati Like fara sa stiti unde, tinand minte ca Facebook nu va permite sa vedeti cine a vizualizat propriul profil si nicio alta aplicatie nu poate face asta!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply