Descarca BitDefender 2012 in limba romana inainte de lansarea oficiala

Produsele BitDefender 2012 vor fi lansate in curand si in limba romana. Dupa cum v-am obisnuit si pentru varianta in limba engleza, va punem la dispozitie in premiera link-urile de descarcare inainte de lansarea oficiala.

bitdefender 2012 romana

Cea mai recenta versiune a produsului varf de gama de la BitDefender a fost special creata pentru a oferi cea mai sigura, eficienta si prietenoasa experienta.

“Din perspectiva interactiunii utilizatorului cu produsele de securitate, noul mod Auto-pilot este probabil cea mai importanta schimbare. Din momentul in care e pornit, nu mai este generata nicio alerta si toate deciziile sunt luate automat”, a declarat Florin Virlan, Engineering Director, Consumer Products, BitDefender.

“Pentru a raspunde cresterii preocuparilor legate de protectia si disponibilitatea datelor, am operat imbunatatiri semnificative in zona de backup online si am adaugat functionalitati de sincronizare automata a datelor intre computere. Este cu siguranta cel mai performant produs BitDefender de pana acum si asteptam cu nerabdare feedback-ul utilizatorilor din perioada de testare BETA”, a continuat acesta.

Alte schimbari includ functia de Scan Dispatcher, care ruleaza sarcini de scanare (inclusiv scanari recurente ale sistemului) utilizand algoritmi ce identifica perioadele cand incarcarea sistemului este redusa, eliminand astfel impactul procesului de scanare asupra utilizarii curente a sistemului. BitDefender Rescue CD a evoluat, devenind BitDefender Rescue Mode, un minisistem de operare bazat pe Linux, care permite recuperarea datelor si dezinfectarea sistemului in situatii critice. Noul Rescue Mode este acum stocat direct pe hard-disk, fiind instalat odata cu solutia de securitate.

Descarca BitDefender Antivirus Plus 2012 (lb. romana):
https://download.bitdefender.com/windows/desktop/av_plus/2012/ro-ro/
Descarca BitDefender Internet Security 2012 (lb. romana):
https://download.bitdefender.com/windows/desktop/i_security/2012/ro-ro/
Descarca BitDefender Total Security 2012 (lb. romana):
https://download.bitdefender.com/windows/desktop/t_security/2012/ro-ro/

S-a lansat versiunea finala in mod oficial si o puteti descarca folosind link-urile de AICI.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “Descarca BitDefender 2012 in limba romana inainte de lansarea oficiala”

 1. Paul

  Sunt foarte multumit de aceasta versiune.

  Cu stima,
  Paul

 2. yo9fah

  Ce figuri sunt ăștia de la BD…
  Adică să înțeleg că versiunile în limba română stau pe server de aproape o lună de zile nu!? 🙁

  1. virus2009

   ti se pare , nu mai vedem noi bine 🙂

 3. caraboy

  Nu inteleg nici eu de ce lanseaza decalat versiunea pentru Romania. Oricum, am instalat versiunea 2012 in engleza, cand postase Radu linkurile, acum ceva timp. 🙂 Sunt multumit, au fost cateva probleme la inceput (web browsing lent, etc), dar acum se pare ca le-au rezolvat. 😀

 4. leo

  Bitdefender si Norton sunt cele mai bune suite de securitate

Leave a Reply