Bitdefender 2012 – o nouă generaţie de produse de securitate se lanseaza oficial in limba romana

BUCUREŞTI, România, 13 septembrie 2011– Bitdefender®, liderul pieţei româneşti de securitate a informaţiilor, anunţă lansarea noii versiuni inteligente şi silenţioase a produsului Total Security 2012, care oferă protecţie împotriva celor mai noi tipuri de ameninţări informatice, precum şi împotriva tentativelor de furt de identitate. Totodată, utilizatorii au acum la dispoziţie şi cele mai recente versiuni ale produselor Bitdefender Internet Security 2012 şi Bitdefender Antivirus Plus 2012.

bitdefender 2012 romana

Bitdefender Total Security 2012 a fost creat special pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor care au nevoie de o protecţie continuă a datelor, fără ca activitatea să le fie perturbată de soluţia de securitate. Bitdefender Total Security 2012 este cel mai avansat produs defensiv din punct de vedere al eficienţei utilizării resurselor computerului pe care rulează. Noua versiune oferă funcţionalităţi noi, printre care protecţie la navigarea în reţelele de socializare, modul Autopilot şi funcţia Scan Dispatcher (care menţine performanţa sistemului la un nivel ridicat, scanând fişierele doar atunci când procesarea datelor este minimă sau sistemul are activitate foarte redusă).

„Noua generaţie de produse a suferit o schimbare radicală, începând de la interfaţă, care e acum foarte prietenoasă. Totodată, modul de funcţionare Autopilot este perfect pentru cei care nu doresc să fie deranjaţi în niciun fel de produsul lor de securitate”, a declarat Bogdan Dumitru, Chief Technology Officer, Bitdefender. „Tehnologiile noastre ocupă constant locul 1 în testările internaţionale de specialitate şi au câştigat aprecierea consumatorilor din toată lumea. Astfel, suntem convinşi că versiunea 2012 ne va consolida poziţia de lider mondial în tehnologii de securitate”, a adăugat Bogdan Dumitru.

În modul Autopilot, produsul va lua automat deciziile optime de securitate, fără a avea nevoie de niciun fel de intervenţie din partea utilizatorilor. Nicio alertă nu va mai fi generată din partea produsului, nicio configurare nu va mai trebui modificată după ce Bitdefender a fost instalat. Este important de menţionat că, în cazul în care utilizatorii vor dori să ia singuri anumite decizii legate de securitate, vor putea accesa cu uşurinţă tabloul de comandă.

Noua funcţie de protecţie în reţelele de socializare filtrează şi blochează ameninţările specifice care circulă pe aceste platforme. Bitdefender scanează linkurile primite pe Facebook, monitorizează şi face recomandări cu privire la setările de confidenţialitate.

Totodată, noile produse Bitdefender au fost gândite astfel încât sarcinile de securitate pe care le declanşează să nu se suprapună cu acţiunile utilizatorului, performanţa sistemului nefiind afectată. Funcţia Scan Dispatcher rulează sarcini de scanare utilizând algoritmi ce identifică perioadele în care încărcarea sistemului este redusă, eliminând astfel impactul procesului de scanare asupra utilizării curente a sistemului.

Noi funcţionalităţi incluse în Bitdefender Total Security 2012:

– Safebox– Funcţie de backup online şi sincronizare de fişiere. Bitdefender Safebox monitorizează fişierele importante şi le copiază automat pe un server separat atunci când este detectată vreo modificare. Ulterior, fişierele copiate pot fi accesate de pe orice calculator pe care a fost instalat Bitdefender. Bitdefender Total Security 2012 oferă un spaţiu de stocare de 2 GB.

– Rescue Mode– Atunci când anumite ameninţări, precum cele de tip rootkit, nu pot fi înlăturate de pe sistemul de operare Windows, computerul e repornit în Rescue Mode – un minisistem de operare bazat pe Linux, care permite recuperarea datelor şi dezinfectarea sistemului.

– Virtualized Browser –Lansează motorul de căutare într-un mediu virtual, izolat de sistemul de operare. Acest lucru previne exploatarea vulnerabilităţilor din motorul de căutare şi preluarea controlului asupra calculatorului de către atacatori.

– Interfaţă flexibilă –Cu ajutorul funcţiei „drag&drop”, utilizatorii îşi pot personaliza fereastra principală, alegându-şi acţiunile de securitate cel mai frecvent folosite.

– Instalare Optimizată –Bitdefender 2012 se instalează rapid, cu doar câteva clicuri.Timpul de instalare a fost redus la jumătate faţă de versiunile trecute.

Noile soluţii Bitdefender 2012 sunt disponibile pe site-ul: www.bitdefender.ro sau la partenerii autorizaţi Bitdefender.

Descarca BitDefender Antivirus Plus 2012 in romana:
https://download.bitdefender.com/windows/installer/ro-ro/bitdefender_antivirus.exe
Descarca BitDefender Internet Security 2012 in romana:
https://download.bitdefender.com/windows/installer/ro-ro/bitdefender_isecurity.exe
Descarca BitDefender Total Security 2012 in romana:
https://download.bitdefender.com/windows/installer/ro-ro/bitdefender_tsecurity.exe

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

10 responses to “Bitdefender 2012 – o nouă generaţie de produse de securitate se lanseaza oficial in limba romana”

 1. yo9fah

  Mai trebuie finisat: se blochează rețeaua, browserul, etc…. pfff… bine că l-am dat jos în final!

  1. Alexandru Constantinescu

   Ne puteți spune mai multe despre sistemul dumneavoastră și experiența avută cu produsul? Feedback-ul dumneavoastră ne este util pentru a rezolva cât mai repede eventualele probleme. Vă mulțumesc.

 2. Descarca BitDefender 2012 in limba romana inainte de lansarea oficiala

  […] lansat versiunea finala in mod oficial si o puteti descarca folosind link-urile de AICI. .nrelate .nr_sponsored{ left:0px !important; } […]

 3. andrei

  salutare, am o singura intrebare , la eset sau kaspersky am vazut o optiune pentru excludere de la scanare, unde pot adauga fisiere sau foldere . in bitdefender nu am gasit optiunea asta , sau nu am cautat eu bine?

  1. Alexandru Constantinescu

   Din fereastra de setări se merge la modulul Antivirus, la tabul excluderi unde veți găsi posibilitatea de a exclude fișiere (pe care le puteți filtra după locație și extensie) și directoare. În plus se poate stabili ca excluderea să fie făcută la scanarea on access, on demand sau ambele. Dacă vă mai pot ajuta și cu alte informații vă rog să îmi spuneți.

 4. andrei

  Domnu Constantinescu am o intrebare.. dintre eset 5 smart security kaspersky internet 2012si bitdefender total security 2012 care ar fi cel mai eficient?…

 5. Alexandru Constantinescu

  Pentru a vă putea face o părere cât mai obiectivă vă invit să urmăriți rezultatele testelor efectuate de organizația independentă AV-TEST: av-test.org/en/tests/test-reports/quarter-22011 .

 6. andrei

  o chestie legata de bitdefeder. la kaspersky sau chiar eset nod 32 este o optiune unde pot da restaurarea unor fisiere care lea detectat bitdefenderu , si am gasit decat optiunea safebox care necesita conectiune la internet. alta solutie nu exista? am incercat dar numi apare fisierul sters la carantina ci decat la evenimente ca a gasit un virus si la sters fara sa ma intrebe.. o setare daca sar putea sau chiar o idee…

 7. bcman

  Setezi ca actiunea implicita la detectarea unui virus sa fie mutarea in carantina. Daca acel fisier era unul legitim si aveai nevoie de el, il vei gasi acolo si il vei putea restaura.

Leave a Reply