uTorrent.com a fost spart de hackeri

Site-ul uTorrent.com a fost compromis de hackeri ieri dimineata iar utilizatorii celui mai popular program de descarcat torrente au fost infectati cu un software rogue.

Desi initial s-a crezut ca si BitTorrent.com a fost atacat, se pare ca doar uTorrent.com a fost victima hackerilor intre 4:20 si 6:10 AM, timp in care utilizatorii au descarcat un antivirus fals numit Security Shield.

Security Shield

Mai multe detalii despre incident aflati in comunicatul BitTorrent.

Security Evangelist

17 responses to “uTorrent.com a fost spart de hackeri”

 1. Catalin

  Recomand sa folositi Vuze. Utorent este depasit dupa parerea mea.

 2. Paul

  Eu personal recomand: https://qbittorrent.sourceforge.net/

 3. Distrugator v2.0 BETA

  Deci de acolo aveau acei useri de pe forumul softpedia acest virus rogue.Radu sper sa nu te superi ca am spus numele forumului dar si tu si gigi aveti cont pe acel forum…

 4. Gabi

  Te-am prins ! Vreau drepturi de autor. 😛
  Numai bine.

 5. Distrugator v2.0 BETA

  Gigi e obijnuit sa fure avatarele si logourile altora mai de mult furase poza de la avatarului d-lui happyday.Atunci i-am facut dosar penal dar vad ca nu se linisteste fara cativa ani de inchisoare :))

  1. happyday

   eh, stai linistit…si-a facut deja un obicei din a afisa, la articole gen spam, etc., avatarele utilizatorilor care, in acceptiunea lui, i-au adus un afront propriului ego supradimensionat artificial. 🙂

   i se pare amuzanta chestia asta si nu trebuie sa te superi…asa e el…lasa-l, nu-ti bate capul… 🙂

   1. Gabi

    Nu m-am suparat.https://ic2.pbase.com/o6/61/114161/1/86439875.2jsAWlRg.aggressive.gif Imaginea cu Security Shield e de pe vremea cand vanam virusi. Din pacate, acum am renuntat din lipsa de timp. Pentru cei ce au spus ca se scoate greu Security Shield, se scotea foarte greu acum nu mai stiu. Numai bine.

 6. G

  in data de 13.09.2011 am descarcat de pe softpedia microtorrente si mi-a facut PC praf cu tot cu avira free(heuristic high,/arhive all/scan all files) si comodo firewall…Doar cu formatare am reusit sa scap de acel security shield.Acum am AVAST 6 free.

 7. Paul

  Site-ul din Pakistan a celor de la Panda a fost hack-uit: https://www.techlomedia.in/2011/09/panda-security-pakistan-website-hacked.html

  1. virus2009
 8. cezar

  Recomand sa folositi Vuze. Utorent este depasit dupa parerea mea.
  uTorrent , de depasit ce e, a si fost infectat. Probabil are legatura cu baza mica de useri 🙂

Leave a Reply