VIPRE Antivirus + Antispyware 4 – licenta GRATUITA

Vipre Antivirus v.4 are o oferta cu licenta gratuita un an de zile. Iata ce ofera acest produs:

vipre antivirus 4

Protectie anti-malware performanta cu impact redus asupra resurselor sistemului
Sondajele de opinie pintre utilizatori arata ca cea mai mare nemultumire este faptul ca antivirusul curent utilizeaza multe resurse si este dificl de utilizat. VIPRE Antivirus ruleaza cu un consum redus de resurse si este destinat pentru a oferi o experienta placuta utilizatorului, fara alerte inutile.

Tehnologie nou cu motor antivirus si antispyware VIPRE are doua motoare: antivirus si antispyware care ofera o detectie anti-malware completa. Aceasta tehnologie a fost dezvoltata in intregime de Sunbelt, fara a construi pe un motor antivirus de generatie veche. Tehnologie anti-rootkit avansata Tehnologia anti-rootkit de la VIPRE gaseste si dezactiveaza procesele ascunse,orice modul, serviciu, fisier, Alternate Data Streams (ADS), sau cheie registry aflata intr-un sistem infectat. VIPRE a primit certificarea Checkmark Anti-Virus Desktop din partea West Coast Labs si va participa pe viitor si la alte teste. Indepartarea programelor rootkir este suplimentata de VIPRE’s FirstScan™ ce ruleaza la pornirea sistemului. FirstScan trece peste sistemul de operare Windows pentru a scana direct anumite locatii ale hard-ului, stergand infectiile gasite.

Monitorizare in timp real cu Active Protection™
Modulul Active Protection ofera protectie impotriva virusilor cunoscuti sau necunoscuti. Active Protection lucreaza in interiorul kernelului Windows, urmarind si blocand orice malware inainte de a fi executat.

Active Protection incorporeaza trei metode de protectie:

* Scanare pe baza de semnaturi
* Analiza euristica, ce analizeaza caracteristicile interne ale fisierului pentru a determina posibilitatea ca acesta sa fie infectat
* Analiza comportamentala (Behavioral analysis), observand actiunile reale ale unui program si alertan in cazul in care acestea sunt suspecte

Protectie completa e-mail
VIPRE Antivirus include protectie avansata impotriva virusilor transmisi prin e-mail, cu suport direct pentru Outlook, Outlook Express si Windows Mail; si de asemenea suport pentru orice program e-mail care foloseste POP3 si SMTP (Thunderbird, IncrediMail, Eudora, etc.).

Pentru a-l obtine gratuit accesati site-ul de mai jos si apasati “Like”:
https://www.facebook.com/bestofmedia?sk=app_236131773086657

Veti gasi acolo codul promotional, pe care-l folositi pe site-ul urmator:
https://www.vipreantivirus.com/giveaways/toms-hardware/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

22 responses to “VIPRE Antivirus + Antispyware 4 – licenta GRATUITA”

 1. sorin

  salutare , radule am intrat in facebook pentru promotie si nu imi da nici un cupon nimic , imi arata o poza cu un ciocan si nimic mai mult , ajutama tu te rog , merci.

  1. ocsi

   Te conectezi.
   Mai intri odata pe adresa.
   “… arata o poza cu un ciocan …” – sub ciocan e codul de cupon: “videocard”. Click pe el.
   Completezi Email si cod cupon.
   Apoi apesi “Submit”
   Primesti un mesaj in care-ti cere confirmarea.
   Apoi astepti (ei zic 10 min) sa primesti mesajul cu cheia de activare in “Inbox” sau in “Spam”

 2. ocsi

  E bun antivirusul asta? Cam pe unde se claseaza el pe o scara de la 1 la 10?

  1. ocsi

   Am primit licenta

 3. sorin

  ocsi tu ai reusit sa iei licenta?

  1. ocsi

   Da

 4. sorin

  gata am reusit .

 5. sorin

  e destul de bun ocsi. numai ca nu e internet security.

 6. pety

  @ sorin
  impreuna cu comodo firewall formeaza internet security

 7. sorin

  da asai pety comodo este printre cei mai buni in firewall ,daca nu primi.

 8. sorin

  a trecut mai bine de o ora si nu am primit licenta , nu este nici in spam ,sint neseriosi.

 9. pety

  AM primit!

 10. ocsi

  Cam amarat antivirusul asta. Consuma putin, dar si face putin. Nu scaneaza fisierele multi-arhivate. Nu trece nici macar Eicar Test -ul. Scaneaza destul de repede, dar scapa destul de multe “ganganii”. Nu il agreez si nu-l recomand. Sunt mai bune versiunile gratuite de la Avast, Avira, AVG sau Panda Cloud etc.

 11. ocsi

  Culmea este ca in testele VirusBulletin este cel mai tare la Proactive Detection (https://www.virusbtn.com/vb100/rap-index.xml).

 12. sorin

  salutare , RADULE te rog ceva mult de tot ,daca poti cindva sa faci un test zonealarm extreme security 2012.merci mult.

 13. sorin

  multumesc mult RADU.

 14. Robert

  Salutare tuturor, in primul rand;

  @ocsi: Daca nu trece testul EICAR, atunci nu e bine, inseamna ca nu iti functioneaza. Mai incearca si daca tot nu trece, atunci nu-l folosi, pentru ca nu functioneaza, pur si simplu. Totusi, ar trebui sa cauti pe google ceva legat de “troubleshooting” referitor la problema asta si altele care mai ai(daca e cazul), deasemenea.
  Eu spun ca produsul este bun datorita suportului tehnic, desi mi se pare ciudat; companiile antivirus sunt niste hoti, dar aceasta companie ofera un suport foarte bun, nu prea inteleg. In fine, bafta la rezolvarea problemelor.

  Sanatate si numai bine tuturor.

  1. ocsi

   Nu m-ai inteles sau nu am explicat eu corect (din graba).
   1) El nu descopera malware-ul atunci cand exista un fisier multi arhivat (de exemplu de trei ori). La dezarhivare il identifica.
   2) In multe cazuri (n-am observat care-i logica si de ce) lasa sa descarci in PC fisierul (infectat) si doar la scanarea acestuia depisteaza malware-ul. In cazul in care malware-ul incearca sa se execute atunci il identifica imediat (daca nu, atunci doar la scanare). Mie imi convine ca antivirusul sa descopere, pe cat posibil (de preferat cat mai bine), in momentul descarcarii fisierului infectat (ex Avira, Avast, Kaspersky, etc).
   3) Nu poate fi setat mai bine (sunt putine optiuni de setare).
   4) Este foarte slab la detectarea adaware, rootkit, backdoor (atat cat am putut eu testa cu posibilitatile mele destul de reduse – asa ca nu afirm cu tarie acest fapt, dar …. totusi mi-am pierdut inrederea in acest program).
   Scuze ca nu am fost destul de explicit. Sper ca acum am reusit.
   Oricum l-am dezinstalat. Am ramas pe Avast.

  2. ocsi

   A, sa nu uit!
   Sunt de acord cu tine cu privire la “calitatea / interesele / bunavointa” producatorilor de produse de securitate. Nu discut despre asta ca nu doresc o dezbatere despre acest subiect.
   De asemenea iti sustin afirmatia ca un bun Firewall cu HIPS este mult mai util, dar as adauga si o “jucarie mica” de virtualizare (Sandboxie, Shadow Defender, etc).
   Totusi, antivirusul e bun pentru ca nu toti stiu sa “urmareasca” activitatea / actiunea proceselor din sistemul de operare. HIPS-ul e bun, dar daca dai “Alow” la tot atunci ….!

 15. flo

  E mizerabil la dezinstalat, mai bine zis nu are unealta de dezinstalat, eu nu am gasit-o.

 16. Robert

  @ocsi: Scuze, ca raspund atat de tarziu, dar am dat pe aici datorita cautarii, altfel, cine stie, poate nu mai raspundeam niciodata…. In fine, sa trec la subiect: In regula, am inteles. Daca tot ai schimbat deja, atunci nu mai are rost. Vreau doar sa-ti spun ca s-ar putea sa fie mai greu de gasit prin setarile antivirusului si poate de aceea scana “la executie”, ca sa-i spunem asa si nu atunci cand fisiere erau salvate pe discul dur. In fine, iti urez sanatate si te salut. Pe curand!

Leave a Reply