Adobe Flash Player se actualizeaza si remediaza probleme critice de securitate

flash playerAdobe a lansat ieri seara o serie de actualizari de securitate pentru Adobe Flash Player remediind cateva vulnerabilitati critice de securitate. Sunt afectate toate versiunile de Adobe Flash Player 10.3.183.7 si cele anterioare, pe toate sistemele de operare (Windows, Macintosh, Linux, Solaris), la fel ca si Adobe Flash Player 10.3.186.6 pentru Android.

Conform Adobe, atacatorii pot utiliza aceste gauri de securitate pentru a se folosi de un “crash” al playerului luand controlul sistemului atacat.
Una dintre aceste vulnerabilitati a fost deja detectate in cateva atacuri online recente, astfel ca aceasta actualizare este obligatorie pentru toti utilizatorii.

Atacul se lanseaza foarte simplu, printr-un simplu click pe un link infectat.

Puteti verifica si instala noua versiune (10.3.183.10) de pe site-ul Adobe:
https://www.adobe.com/software/flash/about/
Utilizatorii Chrome nu au nevoie de aceasta actualizare, fiindca Google a lansat un update pentru browserul lor acum cateva zile.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “Adobe Flash Player se actualizeaza si remediaza probleme critice de securitate”

 1. Stefan

  Salut,
  Am o problema cu un laptop, de fiecare data cand intru pe youtube si incerc sa vizualizez un videoclip sau chiar si o melodie cu o imagine statica pe fundal, acesta se blocheaza si dupa cateva secunde, se restarteaza. Toate ca toate,dar mereu apare cate un BSOD. (BCCode c4). Am cautat pe net fel si fel de solutii, de la reinstalat drivere pana la full scan-uri cu mai toate produsele de securitate. Nimic, nu a fost gasit.Inclusiv update-uri si downgrade-uri la flash player.Pe toate browserele face la fel (IE,Opera,Chrome,Firefox), o sa incerc si Safari in seara asta, poate, poate..

  Nu stiu ce sa ii mai fac. Treaba e ca daca eu vreau sa vad un film blu-ray sa spunem,local, acesta poate rula pana la sfarsit fara ca laptopul sa se blocheze.

  Daca cineva ma poate ajuta cu asta, va rog sa ma contactati.

  Multumesc

 2. Cristian

  Salutare..am si eu o chesti ce ma dispera la flash player…cand incerc sa deschid un fisier flash imi apare o fereastra unde trebuie sa dau accept sa pot vedea continutul ” spune ca flash din motive de securitate a oprit acest fisier” eu trebuie sa dau accept sa il pot vizualiza…am umbrat in toate setarile posibile dar asta tot nu dispare…ma dispera sa accept la fiecare pagina deschisa …este enervant click-ul asta in plus…daca aveti vreo idee despre cum as putea sa elimin aceasta informatie va multumesc tare mult….astept e-mail….!

Leave a Reply