Top managementul Kaspersky Lab, una dintre cele mai puternice voci din industria securitatii IT

eugene kasperskyKaspersky Lab, lider în furnizarea de soluţii pentru managementul securităţii informatice, anunţă faptul că Eugene Kaspersky, Preşedinte şi CEO al companiei, a fost numit de către SYS-CON Media unul dintre cei mai puternici executivi din industria securităţii IT. De asemenea, Kaspersky se află pe locul şase în clasamentul Top 25 Most Powerful Voices in Security, redactat de aceeaşi publicaţie.

Eugene Kaspersky a avut o putere de influenţă a audienţei de peste 5000 de ori mai mare decât a unui utilizator obişnuit de Internet, cu nivel mediu de impact, influenţă şi utilizare a instrumentelor de socializare. De asemenea, un alt membru al managementului Kaspersky Lab, Nikolay Grebennikov, Chief Technology Officer, a fost inclus în Top 100 Most Powerful Voices in Security.

Clasamentul realizat de SYS-CON Media are la bază un studiu la care au participat peste 140 de executivi din companiile de securitate IT, 320 de bloggeri şi reprezentanţi media, 100 de experţi în tehnologii cloud, 30 de persoane implicate în organizaţii specializate, peste 20 de oficiali guvernamentali, peste 130 de CISO (Chief Information Security Officer) importanţi, precum şi 75 de analişti din cadrul Gartner, IDC, Forrester, ESG şi alte institute de analiză. În total, peste 800 de persoane influente au fost chestionate.

Indicatorii de evaluare utilizaţi în studiu – care măsoară atât forţa, cât şi profunzimea mesajelor transmise de o persoană – au fost identificaţi cu ajutorul unor cercetări realizate în mai multe categorii de industrii. Formula MPV (Most Powerful Voice) este construită pe baza „reach”-ului, rezultat din examinarea numărului de followers, dar şi a buzz-ului creat de acea persoană pe site-uri precum Google, Twitter şi multe altele. Estimarea influenţei pe care persoana respectivă o are asupra grupurilor de followers şi abonaţi (subscribers) rezultă din totalitatea reacţiilor create în jurul articolelor de blog, a tweet-urilor, răspunsurilor Quora, a grupurilor de pe LinkedIn şi a altor mesaje, la care se adaugă frecvenţa referirilor făcute în blogosferă.

„Este o onoare pentru mine să fiu numit una dintre cele mai puternice voci din industria securităţii IT, precum şi unul dintre cei mai puternici executivi din lume în acest domeniu”, spune Eugene Kaspersky. „Cred că este foarte important să vorbim despre ameninţările informatice, deoarece este necesar ca toată lumea să fie conştientă de prezenţa lor, pentru a se putea proteja mai bine. Infracţionalitatea cibernetică este în continuă creştere, de aceea procesul de educare a publicului joacă un rol esenţial în păstrarea unui nivel optim de siguranţă”, încheie Kaspersky.

 

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Top managementul Kaspersky Lab, una dintre cele mai puternice voci din industria securitatii IT”

  1. yo9fah

    … “Infracţionalitatea cibernetică este în continuă creştere, de aceea procesul de educare a publicului joacă un rol esenţial în păstrarea unui nivel optim de siguranţă”…
    Să nu uităm că printre cei de la Kaspersky mai sunt și români…!!! 😉

Leave a Reply