[Pacaleala] In Memoria lui Steve Jobs, Iphone-Gratis a decis sa acorde 100 Laptop-uri MacBook Air – Spam pe Facebook

Se pare ca lipsa de respect din partea anumitor indivizi este mare, dar si naivitatea celor care ii cred este asisderea.

Va alertam cu privire la un Spam de pe Facebook, initiat de site-ul iphone-gratis, care pretindea ca Apple ofera 1000 iPhone 4 gratuit. Detalii aici.

Acum au mers mai departe si au lansat site-ul: mac.iphone-gratis.info, spre care directioneaza pagina Facebook R.I.P. Steve (https://www.facebook.com/pages/RIP-Steve/133486003418172).

Aceasta va intampina cu mesajul:

Pentru a celebra viata fondatorului Steve Jobs, Iphone-Gratis a decis sa ofere GRATUIT 100 Laptop-uri MacBook Air pentru a-l onora pe Steve, care a decedat ieri.

rip steve pagina falsa

Deja, peste 8200 de romani au dat “Like” si probabil numarul e in crestere. Site-ul despre care va povesteam, are instructiunile pentru a propaga “pacaleala” mai departe.

Pasul 1: Trebuie să faceţi clic pe butonul Share:
Pasul 2: Trebuie să faceţi clic pe butonul Like:

Din nou, au o precizare in josul website-ului, care insa nu-i absolva de vina de a induce in eroare si de a se folosi intr-un mod cu totul josnic de reputatia unui om trecut in nefiinta:

mac.iphone-gratis.info este un pamflet si trebuie tratat ca atare, Apple nu are legatura cu site-ul. Ne pare rau pentru moartea celebrului Steve Jobs.

Nu ajutati la promovarea acestor mesaje Spam si raportati-le cand le intalniti.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “[Pacaleala] In Memoria lui Steve Jobs, Iphone-Gratis a decis sa acorde 100 Laptop-uri MacBook Air – Spam pe Facebook”

  1. Paula Manea

    Din pacate mirajul gratuitatilor face inca multe victime.

  2. nicol

    multumumim de informatie.

Leave a Reply