BullGuard Internet Security 12 si BullGuard Antivirus 12 au fost lansate – 90 de zile licenta gratuita

Bullguard, producatorul danez de securitate anunta lansarea versiunii 12 pentru BullGuard Internet Security si BullGuard Antivirus.

Totodata, ei lanseaza si o promotie cu licenta GRATUITA timp de 90 de zile pentru produsul proaspat lansat: BullGuard Internet Security 12.
Tehnologia firewall incorporata este sub licenta Agnitum (Outpost), iar componentele anti-malware sunt preluate de la BitDefender.

bullguard internet security 12

Care sunt noutatile?

 • Parental Control
 • PC Tune up
 • Detectie Comportamentala imbunatatita
 • Firewall imbunatatit
 • Filtrul Anti-Spam imbunatatit
 • Interfata grafica noua

bullguard 12

bullguard 12 control panel

Pentru a testa si descarca Bullguard Internet Security 12 cu licenta gratuita timp de 90 de zile, accesati site-ul:
https://www.facebook.com/BullGuard?sk=app_283828964968712

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

17 responses to “BullGuard Internet Security 12 si BullGuard Antivirus 12 au fost lansate – 90 de zile licenta gratuita”

 1. geo

  Am incercat vechea versiune si mi-a lasat o impresie f buna…insa pc-ul se misca greu cu el. E mai usoara noua versiune?

 2. GabiCRX

  Radu daca tot a iesit noul Bullguad, de ce nu faci un test sa il compari cu Avira Premium, Norton si Kaspersky, la fel cum ai facut cu Avira free, Avast, AVG si Bitdefender ?

 3. ionut

  salut.
  O intrebare off topic:
  -Am instalat Hitman pro si acum vreau sa-l dezinstalez si nu-l gasesc.Are vreo caracteristica in sensul “ascunderii” prin PC?
  MULTUMESC.

  1. VladG

   Nu , cel putin la mine nu au fost probleme .

 4. nelu b

  @ionut
  La mine Hitman pro apare ca si oricare program in”programe instalate”(din control panel).Daca s-a “pierdut” exe-ul,mai instaleaza-l odata peste cel vechi,apoi cauta-l din nou si deinstaleaza-l

 5. ionut

  nu, nu-l gasesc.am incercat si cu reinstalarea.nimic.ciudat.

  1. virus2009

   ionut nu te panica , ultima versiune nu se instaleaza , doar isi plaseaza acel key prin registry tocmai cind ai sa doresti sa il mai folosesti dupa expirarea celor 30 zile sa nu mai poti primi alt serial trial , identic cum fac toate softurile identice de securitate , astfel te vor obliga sa il cumperi.

   Pentru al mai putea folosi va trebui sa iti reinstalezi windows , sau sa iti folosesti acel backup daca il ai creat la OS .

 6. nicolae

  ,,Bullguard” cind urmeaza sa fie testat ,,aici” ?…sa avem si noi o parere.

 7. max

  Radu eu am testat bullguard antivirus vechea versiune si mi-a s-a parut f bun. Avea insa un defect important: consuma multe resurse si de asta nu l-am pastrat in pc. Sunt curios cat de buna este aceasta versiune. Abia astept rezultatele testului tau. 🙂

 8. max

  Probabil cel mai greoi antivirus…la concurenta cu kav

 9. Nelu B

  @Virus2009.Nu inteleg,adica cum nu se instaleaza trialul BullGiuard 2012.E adevarat ca toate programele antivirus pentru testare,(trial) isi plaseaza keyul prin registry sa nu-l mai poti folosi dupa perioada de gratie.dar programele se instaleaza normal cu toate functiile si se pot dezinstala.Eu nu am probat bullguardul.Sa faca acesta exceptie?

  1. virus2009

   spuneam de ultima versiune de la Hitman Pro , ai facut confuzie , omul spunea de Hitman Pro nu de “Bullguardul” .

   ” Am instalat Hitman pro si acum vreau sa-l dezinstalez si nu-l gasesc.Are vreo caracteristica in sensul “ascunderii” prin PC? “

 10. nelu b

  @Virus 2009
  scuze…asa e,dar la mine ultima versiune Hitmanpro s-a instalat,o vad si in control panel de unde o pot deinstala.Perioada de test e de 30 de zile,acelas lucru cu keyul in registry

 11. BullGuard Internet Security 12 – Evaluare si test in dinamica (by FaraVirusi.com)

  […] reamintesc ca-l puteti obtine cu licenta gratuita 90 de zile urmand instructiunile de aici: https://www.faravirusi.com/2011/10/12/bullguard-internet-security-12-si-bullguard-antivirus-au-fost-l… .nrelate .nr_sponsored{ left:0px !important; } […]

Leave a Reply