Concurs BitDefender: Castiga un LG Optimus 3D si licente gratuite

Nu este un nou concurs aniversar, desi ne-ar fi placut sa putem acorda noi acest premiu. Este organizat de BitDefender si pun la bataie noul LG Optimus 3D.

castiga lg optimus 3d

Acest dispozitiv este primul smartphone 3D din lume, folosind sistemul de operare Android. Ecranul de 4.3″ al telefonului LG Optimus 3D va permite sa profitati la maxim de experienta 3D si sa vizualizati imaginile sau filmele preferate fara a fi nevoie de ochelari.
LG Optimus 3D impune noi standarde de viteza si performanta bazandu-se pe arhitectura Tri-Dual: Dual-Core, Dual-Channel, Dual-Memory ce are la baza chipul TI OMAP4 de 1Ghz. Aceasta configuratie asigura transferul de date simultan intre procesor si memorie, oferind performanta mult imbunatatita terminalului. Asfel, LG Optimus 3D maximizeaza eficienta de functionare a procesorului, reducand consumul bateriei si oferindu-ti multitasking facil si rapid, navigare pe internet, jocuri cu o grafica complexa si o experenta multimedia nemaiintalnita.

Cum participi?

1. Urmareste bitdefender pe Twitter: https://twitter.com/bitdefender
2. Fa retweet la mesajul indicat pe pagina concursului: https://www.bitdefender.com/media/html/twitter/contest/index2.html

Poti castiga saptamanal licente gratuite pentru BitDefender Internet Security si pe 7 noiembrie marele premiu: LG Optimus 3D.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “Concurs BitDefender: Castiga un LG Optimus 3D si licente gratuite”

 1. mariusD

  Multumim pt postare!

 2. Distrugator

  Radu ti-am trimis si eu un email pe emailul siteului te rog sa verifici.

 3. Dexter

  🙂 Nice.

 4. Ciprian O

  Multumim pt postare! M-am inscris si eu. 🙂

 5. aXo

  Cine a castigat??? 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.