Zemana AntiLogger 1.9.2 – licenta GRATUITA (Promotie noua)

Un keylogger este un program care inregistreaza tot ceea ce se tasteaza de la o tastatura si de asemenea miscarile si click-urile mouse-ului.
Sunt utilizari recomandate in cazul urmaririi unor erori in calculator, urmaririi activitatii angajatilor unei firme insa sunt la fel de des folositi de catre creatorii de virusi.

In acest caz ei inregistreaza parolele, cod-urile cardurilor si alte informatii importante tastate de la un PC si apoi sunt trimise atacatorului a carui munca este doar de a le folosi pentru spargerea conturilor bancare, casutelor de e-mail, etc.

Desi programele antivirus, cele de tip hips, behavior blocker detecteaza asa ceva, exista si un program specializat doar pe asemenea programe. Se numeste Zemana Antilogger si are chiar si unele functii mai avansate: monitorizarea copierii clipboard-ului, a webcam-ului, interceptarea copierii unor screenshot-uri de pe ecran sau a logarilor SSL, plus toate cele descrise in primele mele fraze.

Programul costa in mod obisnuit 34$, dar se ofera gratuit printr-o promotie speciala.

Pentru a beneficia de licenta GRATUITA pentru Zemana AntiLogger 1.9.2 urmati pasii:

1. Accesati site-ul promotional: https://pro.de/aktion/chip/antilogger si completati cu Nume, Prenume, Email si apasati “senden”.

2. Veti primi un email de la aktion@pro.de cu un link de confirmare. Dati click pe el si in maxim o ora veti primi un al doilea email cu licenta.

3. Descarcati Zemana AntiLogger 1.9.2 de aici si activati cu codul primit: https://dyn.zemana.com/Products/AntiLogger/Zemana_AntiLogger_1.9.2.731.exe

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “Zemana AntiLogger 1.9.2 – licenta GRATUITA (Promotie noua)”

 1. cobra

  Eu tot aştept primul email…

 2. DtD

  @ Cobra
  Verifică spam-ul,eu acolo am primit licența !

 3. cobra

  Nu e nici acolo. Am incercat şi cu altă adresă de email şi… nimic.

 4. Morphinne

  Programul in sine este excelent doar ca am niste probleme cu el si din ce m-am documentat vad ca nu sunt singurul!Instalarea nici macar nu s-a finalizat trezindu-ma cu BSOD,surpriza fiind ca totusi l-am gasit instalat in Program Files aparand si in Start si unde mai pui ca si mergea.Totusi sunt probleme undeva ca tot nu se lasa si imi da BSOD atunci cand incerc sa folosesc functia de actualizare.Sentinta fiind clara “Dezinstalare”!

 5. Stefan

  Probabil s-a terminat promotia,la accesarea linkului se afiseaza pagina unui magazin online doar pentru cumparat produsul…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.