Wondershare Time Freeze 2.0 – licenta GRATUITA

O solutie excelenta in a te feri de virusi este folosirea unui program care “iti ingheata” setarile si toate fisierele de sistem si nu numai.
Ce inseamna asta? Atunci cand activezi programul respectiv, acesta va retine tot ce exista pe partitia protejata in acel moment si orice modificare ulterioara: chei registry, fisiere, servicii, etc vor fi indepartate dupa restart.

Cu alte cuvinte, poti rula orice fisier doresti, chiar si virusi in mod intentionat (desi nu va sfatuiesc sa faceti asa ceva), iar dupa restart PC-ul va fi perfect functional, la starea dinaintea rularii acelor fisiere periculoase.
Totusi, trebuie tinut cont si de aspectul pierderii fisierelor personale create, salvate, modificate in perioada cat este activ soft-ul de tip “time freezing”. Iar pentru asta programul Time Freeze de la Wondershare are comportament diferentiat fata de folderele definite de utilizator: unele sunt readuse la starea initiala dupa restart, altele raman modificate.

wondershare time freezer 2

Printr-o promotie speciala, puteti obtine GRATUIT acest program pe site-ul producatorului, la adresa:
https://www.wondershare.com/store/giveaway-of-the-day/cm.html

Putem spune ca ceea ce face Time Freeze este crearea unui sistem virtual, in care vor rula aplicatiile si se vor deschide documentele, pozele, etc, iar la restart vor dispare toate modificarile efectuate de la activare.
Pentru activarea protectiei mutati slider-ul din tab-ul “System Protection” pe ON.

Astfel, virusii pot ramane de domeniul trecutului, iar PC-ul sa ramana complet curat.

Am testat programul si functioneaza perfect.
Totusi trebuie setat conform pozei de mai jos, astfel:
Navigati in tab-ul “Settings” si bifati cele doua optiuni de sub “System Protection Settings” – Enable Protection when Windows starts up si Protect the boot sector of the primary hard drive when protection is enabled
De asemenea in cadrul “Folder Protection Settings”, bifati Enable Protection when Windows starts up:

setari wondershare time freezer

Apasati la final “Apply settings“.

Pentru detalii suplimentare cititi evaluarea mea prezentata pe blog mai demult:
https://www.faravirusi.com/2010/07/23/wondershare-time-freeze-2-0-virtualizare-deci-adio-virusi/

Nu ratati un program excelent. 🙂

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

24 responses to “Wondershare Time Freeze 2.0 – licenta GRATUITA”

 1. sorin

  linkul e rupt RADU nu merge

 2. sorin

  da acuma merge , multumesc RADU.

 3. Morphinne

  Un impact negativ asupra sistemului are?Tot auzeam lucuri rele de softuri ca Deep Freeze cum ca dupa o perioada indelungata de utilizare vor aparea probleme la HDD.Sau sunt chestii din “folclorul popular” ?

 4. ocsi

  Radu help me please!!! Answer my question above !!!

 5. sphetnik

  Wondershare Time Freeze, Faronics Deep Freeze si Shadow Defender sunt trei programe excelente. Dintre toate cel mai usor de folosit mi se pare Wondershare Time Freeze.Il folosesc de ceva vreme si-l activez numai cand intru pe anumite site-uri sau cand fac proba unor diverse programe.

 6. BlueStrut

  Chiar ar fi un articol interesant o comparatie a programelor de tip “freeze” (DeepFreeze, Returnil, TimeFreezer, Shadow Defender…). Se poate?

  1. ocsi

   Pana se va realiza pe aici, ia delecteazate aici:
   -https://ssj100.fullsubject.com/t166-light-virtualization-software-partial-sandbox-test-
   Habar n-am cat de obiectiv e testul, dar este destul de recent si iti da o oarecare informatie despre programele exemplificate de tine.

 7. tipo

  @ocsi
  diferenta majora, zic eu, intre shadow defender si time freeze este ca primul a fost abandonat de ceva vreme, iar al doilea are acum v2. citeam mai demult pe wilders ca baietii de la shadow defender nu mai au nici forumul deschis si ca pe site-ul lor apar de vanzare diferiti antivirusi (cel putin in perioada in care am citit- 3-4 luni in urma)- evident a fost “spart”. time freeze are protectie MBR, deci orice ar vrea un rootkit (TDL4) sa faca PC-ului tau, tot nu poate sterge sau modifica “ntldr” sau MBR-ul.

  1. ocsi

   Da aici ai dreptate.
   Dar pe de alta parte … stii povestea cu “Windows vs Linux” referitoare la vulnerabilitati. Intr-o mare masura lipsa malware-ului in cazul Linux-ului se datoreaza si faptului ca este utilizat intr-un procent mai mic (nu numai de asta, dar este una din motivele majore).
   Asa si in acest caz. Daca folosesti versiunea 1.1.0.325 (versiunea 1.1.0.331 a aparut dupa ce programul a fost abandonat si ridica suspiciuni) esti mai sigur pentru ca “baietasii smecheri” nu-si mai bat capul cu el. Desigur ca este doar o teorie.
   In fine! Adevarul e ca cel mai bine este sa utilizezi un program actualizat la zi si care este in permanenta imbunatatit si adaptat la cerintele prezentului.

 8. nork

  licenta este valabila pana la 30 Ian 2011 ?

  1. ocsi

   “Available to get free keycode before Jan. 30th, 2011” = Disponibil pentru a obţine gratuit “keycode”-ul înainte de 30 ianuarie 2011

 9. nork

  Cum sa obtin inainte de 30 ianuarie 2011 cand deja am trecut de aceasta data?!!!

  1. ocsi

   Este o oferta reactualizata, dar nu au modificat datele din fereastra. O sa tina probabil o vreme apoi ….. gata.

 10. vali

  Multumesc mult Radu ! Foarte bun programul !

 11. Marian

  Un program.care isi face datoria cu adevarat ,nu iarta nimic .multumesc radule

 12. JoeBlack40

  @tipo scrie
  “time freeze are protectie MBR, deci orice ar vrea un rootkit (TDL4) sa faca PC-ului tau, tot nu poate sterge sau modifica “ntldr” sau MBR-ul.”
  Urmarind video din link-rile urmatoare veti vedea ca nu e chiar asa.Un rootkit s-a strecurat prin protectia Time Freeze.
  link 1 https://www.youtube.com/watch?v=fzuvWF8XM-w
  link 2 https://www.youtube.com/watch?v=7bFM7JRnsuU&feature=related
  si pt cine vrea sa vada si partea de descriere a Wondershare time freeze aici https://www.youtube.com/watch?v=oabKDTO0ACA&feature=related

Leave a Reply