Concurs aniversar 7: Castiga 20 licente Avast! Internet Security si Rescue Disc

In colaborare cu Avast! Romania organizam al 7-lea concurs aniversar si punem la bataie 20 de licente gratuite, astfel: 5 licente Avast! Internet Security 6 si 15 licente Avast! Rescue Disc.

concurs avast internet security

Pentru a participa va trebui sa raspunzi la intrebarea:

De cate ori ti-au fost de folos informatiile de pe FaraVirusi.com si in ce situatii?

Raspunsurile le veti posta ca un comentariu la acest articol, pana pe data de 1 noiembrie 2011, inclusiv.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

144 responses to “Concurs aniversar 7: Castiga 20 licente Avast! Internet Security si Rescue Disc”

 1. Varlavu

  Nu am descoperit demult acest site dar de cand l-am descoperit mia fost de mare ajutor. am invatat sa ma feresc de aceste concursuri false de pe Facebook. Sper ca si altii sa inteleaga ca aceste evenimente sunt niste escrocherii iar Facebook sa ia masuri impotriva lor.

 2. valentin

  Informatiile de pe fara virusi mi-au fost de folos atunci cand nu stiam intre ce antivirusi sa aleg sau care este mai bun. Pana la urma am ales sa folosesc avast free si as vrea sa castig si o licenta internet security. Apropo maine se anunta castigatorii?

 3. gta

  si pe mine ma ajutat faptul ca am aflat de acele evenimente spam de pe facebook si mai mult de atat aici am aflat cum sa fac rost de o licenta la comodo is pentru un an.

 4. ionutz

  Ce am citit pe acest blog am folosit in foarte multe situatii sa devirusez diferite calculatoare sa instalez si sa configurez suite de securitate si multe altele .Va multumesc ca faceti atatea lucruri bune pentru noi utilizatorii obisnuiti.

 5. Alex

  Cautam cum sa fac un stick cu Windows 7 bootabil, iar pe faravirusi.com am gasit aceasta informatie. Asa ca multumesc site-lui faravirusi.com si lui Radu.

 6. Bacila Cristian Dan

  Mie mi-au folosit cel mai mult testele comparative, dar si urmarirea concursurilor si licentelor gratuite.
  Succes la toata lumea

 7. Florin Stanciulescu

  Am putut sa fac comparatie intre diversi antivirusi , si sa ma pot decide pe care ar fi bine sa-l achizitionez. Accesez zilnic site-ul pentru a putea citi ultimele noutati.

 8. Ady1908

  Nu mai eu nu am participat la acest concurs. Mie site-ul faravirusi mia fost util de multe ori pentru a devirusa câteva pc-uri pentru a câștiga o licență Kaspersky ai cine știe poate o sa îmi fie util în continuare.

 9. Beny

  Când anunțați câștigătorii?

 10. Banu Dragos

  salut, site-ul e de recomandat si altora care au patit-o mult mai rau, nu doar virusi, furare de parole la diverse chat-uri etc,

 11. Iulian

  E incredibil cum in ziua de azi sunt inca oameni care nu au antivirusi instalati. Si inca in mediul de business.

 12. Dumitras09

  Este superb…De mare ajutor…

 13. GRIGORAS MIHAELA

  abia am descoperit acest site. din cate vad are informatii prezentate in mod accesibil, pe intelesul tururor. Voi studia articolele, caci in curand trebuie sa iau o noua licenta si ar fi bine sa aleg in cunostinta de cauza.

Leave a Reply