Kaspersky Lab Romania si RHS Company lanseaza concursul de retail „Pimp my Store”

Kaspersky Lab România lansează concursul „Pimp my Store”, dedicat tuturor partenerilor RHS Company cu magazine IT. Pentru a intra în competiţia cu premii de 1.000, 500 şi 300 de Euro, reprezentanţii magazinelor trebuie să trimită minimum trei fotografii cu spaţiul de vânzare, decorat cu materialele din Kaspersky Retail Kit.

Retail Kit-ul Kaspersky, care conţine accesoriile necesare decorării magazinului, este disponibil gratuit la comandarea prin RHS Company a minimum două cutii de Kaspersky Internet Security şi două cutii Kaspersky Anti-Virus pentru un utilizator. Acesta include materiale de informare pentru clienţi, elemente pentru semnalizare externă şi internă, accesorii de branding pentru vânzători şi cadouri. În plus, RHS Company oferă magazinelor partenere eligibile o extindere cu 60 de zile a perioadei de plată pentru produsele Kaspersky de retail.

„Consider că este foarte importantă dezvoltarea vânzărilor de retail a magazinelor mici şi medii, pe care RHS Company le susţine”, spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „Acesta este şi motivul pentru care am pregătit un astfel de concurs de mercantizare. Atât la nivel internaţional, cât şi în România, punem foarte mare accent pe susţinerea partenerilor de distribuţie, prin intermediul cărora Kaspersky Lab şi-a definit poziţia pe piaţa soluţiilor de securitate. Concursul lansat împreună cu RHS Company are scopul de a sprijini şi stimula retailul IT din România, de aceea ne aşteptăm la un număr cât mai ridicat de magazine partenere participante la competiţie”, completează Cimpoeşu.

„Ne dorim să creştem o dată cu partenerii noştri, printr-o dezvoltare echilibrată şi sustinuţinută”, declară Dragoş Popescu, General Manager al RHS Company. „Într-un climat economic în continuare delicat, încercăm să oferim clienților soluții adaptate la nevoile de business ale fiecăruia. Ne asumăm misiunea de a fi opțiunea numărul 1 pentru partenerii noştri şi susținem acest lucru printr-o politică comercială adecvată, suport de marketing, programe cu valoare adăugată dar şi eficiență operațională. Parteneriatul cu Kaspersky Lab reprezintă un element important în demonstrarea capacității de abordare inovatoare a segmentului de piață format din magazine mici şi mijlocii”, a adăugat Dragoş Popescu.

cutie kit kaspersky

Fotografiile înscrise în concurs, pe www.pimp-my-store.ro, vor fi jurizate de către echipele Kaspersky Lab şi RHS Company, ţinând cont de creativitate, vizibilitatea Kaspersky Lab în exteriorul şi interiorul magazinului şi existenţa produselor Kaspersky Lab pe rafturi. Competiţia se încheie pe 30 noiembrie, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe 7 decembrie 2011.
Detalii despre concurs pot fi accesate aici: www.pimp-my-store.ro.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply